Boompjes 258 3011 XZ Rotterdam

€ 195 /m²/year

Description

Aan de Boompjes, tussen de Verlengde Willemsbrug en Erasmusbrug, staat op een schitterende locatie een uniek en hoogwaardig kantoorgebouw: RIV. De voorgevel van het gebouw is gelegen op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op rivier De Maas. De stadsgevel biedt uitzicht op de Scheepmakershaven en het centrum van Rotterdam. RIV is op elke wijze zeer goed te bereiken (via het water, openbaar vervoer en met de auto). Parkeren is mogelijk in de parkeergarage achter het gebouw. Meer informatie is te vinden op: rivoffices.nl

Locatie:
Tussen de Leuvehaven en de Oude Haven in Rotterdam is al in 1615 een wandelpromenade aangelegd met aan beide zijden lange rijen Lindebomen: de Boompjes.

Met de auto:
Via de Maasboulevard is de Ring van Rotterdam binnen enkele autominuten bereikbaar.

Met het openbaar vervoer:
RIV ligt op zeven minuten lopen van het NS-station Blaak. Dit station heeft tevens haltes van de metro Oost-West lijn en de tramlijnen 3 en 8. De halte Leuvehaven van de Metro Noord-Zuid en tramlijn 6 ligt op een afstand van vijf minuten lopen van het gebouw. In de omgeving van het gebouw zijn ook diverse haltes van RET en regionale buslijnen gesitueerd.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van RIV bedraagt circa 16.278,33 m². Voor de verhuur is momenteel circa 6.326,12 m² beschikbaar, in units vanaf circa 430 m².

2e verdieping ca. 670,00 m² kantoorruimte
3e verdieping ca. 838,98 m² kantoorruimte
4e verdieping ca. 869,46 m² kantoorruimte
5e verdieping ca. 435,46 m² kantoorruimte
6e verdieping ca. 869,46 m² kantoorruimte
7e verdieping ca. 869,46 m² kantoorruimte
8e verdieping ca. 879,26 m² kantoorruimte
9e verdieping ca. 894,50 m² kantoorruimte

Het NEN metrage is inclusief de omslag algemene ruimte centrale entree, receptie en bedrijfsrestaurant.

Parkeren:
Parkeernorm 1:172 m²
Parkeren is mogelijk in de achter het gebouw gelegen parkeergarage “De Boompjes” van de gemeente Rotterdam. Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

Opleveringsniveau:
De beschikbare kantoorverdiepingen hebben allemaal een prachtig uitzicht en zullen volledig gerenoveerd worden opgeleverd. Er zal een combinatie van open en gesloten ruimtes / werkplekken gerealiseerd (kunnen) worden, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke lichtinval en het mooie uitzicht.

Huurprijs kantoorruimte:
Vanaf € 195,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt 49,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
Per direct.

Betaling:
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden ven telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 195 per square meter per year
Service charges
€ 49 per square meter per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
2006

Surface areas

Area
6,326 m² (units from 430 m²)

Layout

Number of floors
21 floors
Facilities
Mechanical ventilation, built-in fittings, elevators, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
C 1.30

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.