Zoomstede 19 3431 HK Nieuwegein

€ 120 /m²/year

Description

Object
De Zoomstede 19 is een bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de rand van het centrum van Nieuwegein. In 2013 is het volledige gebouw met veel zorg gerenoveerd en gemoderniseerd. Het gebouw huisvest een mix van kantoorgebruikers en zorgverleners waaronder Provada, Nintendo Benelux, een orthodontiepraktijk en de backoffice van het Antonius Ziekenhuis. De voor verhuur beschikbare ruimte betreft een zelfstandige en turn-key kantoorruimte van 1.210 m². De kantoorruimte is gelegen op de derde verdieping en biedt plaats aan circa 100 werkplekken, negen vergaderruimtes, een ruim opgezette pantry, een serverruimte met koeling en zelfstandig stroomnetwerk en zeven gereserveerde parkeerplaatsen. Daarnaast ligt op de begane grond de Brasserie Zoomers. In deze 'huiskamer' kunnen huurders terecht voor een lunch, borrel of evenement. Tevens zijn hier extra vergaderruimtes beschikbaar.

Omgevingsfactoren
Nieuwegein is centraal in Nederland gelegen ten zuiden van Utrecht. De Zoomstede is gelegen aan de rand van het in 2015 vernieuwde stadscentrum van Nieuwegein. Het centrum huisvest een breed aanbod aan winkels en horeca en heeft daardoor zowel een lokale als regionale functie. Door de ligging aan de Zuidstedeweg is de Zoomstede goed bereikbaar per auto. Daarnaast liggen bus-en tramverbinding op loopafstand.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 120,- per m² per jaar, ter vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 32,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Daarnaast wordt de huurprijs met 5% verhoogd voor de beschikbaarheid van de brasserie en vergaderruimtes op de begane grond.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief de navolgende voorzieningen:
- huidige vloerbedekking;
- airconditioning;
- pantry;
- dubbel sanitair;
- negen vergaderruimtes;
- verlichtingsarmaturen;
- glasvezelaansluiting;
- videobewaking;
- intercominstallaties;
- twee liften;
- serverruimte voorzien van airconditioning en zelfstandig stroomnetwerk;
- laadpaal t.b.v. elektrische voertuigen;
- brasserie op de begane grond;
- kabelgoten voorzien van (data) bekabeling.

Het volledige meubilair is ter overname, waardoor de ruimte werkelijk "plug and play" beschikbaar wordt gesteld!

Bestemming
De bestemming van het object is ‘kantoor‘, dit houdt in dat het navolgende gebruik wordt toegestaan:
- kantoor.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Zoomstede is gelegen nabij diverse uitvalswegen. Zo is de rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) in enkele autominuten te bereiken. Ook zijn de rijkswegen A12, A27 en A28 makkelijk te bereiken.

Openbaar vervoer
Op loopafstand vertrekken diverse bussen en de sneltram in de richting van IJsselstein en Utrecht (CS).

Parkeren
De kantoorruimte beschikt over 7 gereserveerde parkeerplaatsen in de parkeergarage, hiervan beschikt één parkeerplaats over een gereserveerde laadpaal t.b.v. elektrische voertuigen. Daarnaast zijn er in de parkeergarage nog enkele openbare laadpalen beschikbaar. De kosten per parkeerplaats bedragen € 500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW. Tegenover het object liggen twee parkeergarages waar ruimschoots extra parkeerruimte gehuurd kan worden.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 120 per square meter per year
Service charges
€ 32 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
6 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Construction period
1991-2000

Surface areas

Area
1,210 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation, peak cooling, built-in fittings, elevators, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Office park, town center and shopping center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, motorway exit in 500 m to 1000 m and Tram stop in less than 500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Zoomstede 19

€ 120 /m²/year