De Ooyen 5 a 4191 PB Geldermalsen

€ 67,990 /yr € 847,000 k.k.

Description

Zelfstandige kantoorruimte te huur of te koop van 523 m2 aan De Ooyen 5a te Geldermalsen. Een nette kantoorruimte op de eerste verdieping van het pand ‘Pletterenburg West’. Het pand heeft een statige uitstraling, is centraal gelegen nabij knooppunt Deil (A2-A15) en van alle gemakken voorzien: de ideale uitvalsbasis voor uw onderneming. Door middel van wandsystemen is het mogelijk om het kantoor te (her)indelen. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om reclameborden aan het pand te monteren. Ook is er een mogelijkheid om 5b erbij te kopen wat zich boven 5a bevindt. De kantoorruimte is ongemeubileerd.

Voorzieningen:
• Unit met 11 kantoorruimtes
• Royale overleg/kantine ruimte
• Twee pantry’s voorzien van close-in-boiler
• Inpandige archiefruimte
• Dakterras aangrenzend aan de kantine
• Alarmsysteem aanwezig
• Airco in elke ruimte
• Lift in de centrale hal
• Voldoende internetaansluitingen in de ruimtes

Parkeren:
De voorkant van het pand wordt omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerplekken. Bij het pand horen 16 parkeerplekken op het gezamenlijke terrein. Er zijn geen plaatsen toegewezen, u kunt er dus voor kiezen om aan de voor- en achterzijde van het gebouw te parkeren.

Zichtlocatie:
Uw kantoorpand ligt op een zichtlocatie aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabij liggende NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk. Ook is Pletterenburg West goed te bereiken per auto.

Over bedrijventerrein Hondsgemet:
Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Servicekosten:
De servicekosten voor deze ruimte zijn €510,00 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De servicekosten zijn een verrekenbaar voorschot.
- Regelmatig tuinonderhoud
- Glasbewassing (buitenzijde)
- Schoonmaak van de centrale hal
- Onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen
- Liftonderhoud

Huurprijs en huurperiode:
De huurprijs is €67.990 per jaar exclusief de servicekosten. Met de optie belaste levering (waarbij de BTW wordt verlegd en er effectief geen BTW betaald wordt).

De servicekosten voor deze ruimte zijn €510,00 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting. Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar. De duur van het opzegtermijn is 1 jaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (Alle Huishoudens) van het CBS. De betaling van de huur, servicekosten en btw is per maand vooruit.

Koopprijs:
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het pand te kopen voor €847.000 k.k.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 847,000 kosten koper
Rental price
€ 67,990 per year
Service charges
€ 510 per month (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
2008

Surface areas

Area
523 m²

Layout

Number of floors
3 floors
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation and elevators

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m, Dutch Railways Intercity station in 4000 m to 5000 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Parking

Parking spaces
16 uncovered parking spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

De Ooyen 5 a

€ 67,990 /yr € 847,000 k.k.