Jean Monnetpark 51 7336 BB Apeldoorn

€ 270 p/mo.

Description

TE HUUR | Hoge kwaliteit business units van circa 16m² tot 40m² voor een vaste prijs per maand, gelegen op een toplocatie!

Algemeen
Het kantoorpand is pas verduurzaamd er zijn zonnepanelen op het dak geplaatst en het hele gebouw is voorzien van LED verlichting en airco. De ligging aan het Jean Monnetpark nabij de op- en afrit van de A1 en op een paar minuten afstand van het centrum en NS station, maakt het pand goed bereikbaar en zorgt voor een levendige omgeving. De units zijn beschikbaar voor een all-in huurprijs variërend van € 270,- tot en met € 490,- euro per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, g/w/e-verbruik, schoonmaak en klein onderhoud algemene ruimtes, tuin- en terreinonderhoud, glasverzekering en onderhoud installaties. Deze business units zijn ideaal voor zzp'ers/starters, een accountant en een medisch expertisebureau zijn al in het gebouw gevestigd. Het gebouw is ook geschikt voor ondernemingen die een volgende groei stap maken en meerdere aaneengesloten units willen huren.

Oppervlaktes en prijzen
De volgende business units worden voor de verhuur aangeboden, zie plattegrond voor de locatie van de units. De vierkante meters die getoond worden zijn bruto. Op 20 m² zijn max. 2 werkplekken en een kast mogelijk.

- Unit 3: 40 m² € 490,- (airco optioneel bij te huren voor € 35,- per maand)

Huurprijzen zijn per maand, all-in.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het parkeerterrein beschikbaar

All-in prijzen
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief:
- servicekosten, g/w/e-verbruik, schoonmaak en klein onderhoud algemene ruimtes, tuin- en terreinonderhoud, glasverzekering en onderhoud installaties

Huurtermijn
In overleg met de verhuurder.

Waarborgsom
In overleg met de verhuurder. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van 3 maandverplichtingen.

Aanvaarding
Op korte termijn, in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over de units? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: mevrouw E.J. (Eline) Roelofsen
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 270 per month
Service charges
No service charges known
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Construction period
1991-2000

Surface areas

Area
558 m² (units from 16 m²)

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Air conditioning, built-in fittings, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
Office park and in residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 1000 m to 1500 m and motorway exit in 3000 m to 4000 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Jean Monnetpark 51

€ 270 p/mo.