• Rented under reservation

Schweitzerlaan 80 1187 JD Amstelveen

€ 31,500 /yr

Description

Op unieke zichtlocatie in Amstelveen, direct tegenover ‘Loogman tanken & wassen’ en aan de rand van het moderne bedrijvenpark ‘Westwijk’, wordt TE HUUR aangeboden een representatief en MULTIFUNCTIONEEL KANTOORGEBOUW met eigen opslagruimte/garage ter grootte van in totaal ca. 206 m².

De zelfstandige kantoorruimte met hoekligging en fraai uitzicht is gelegen op de begane grond en 1e verdieping en is geheel in moderne stijl ingericht en voorzien van een uitstekend inbouwpakket inclusief op maat gemaakt meubilair met o.a. inbouwkasten.

Dankzij de moderne vormgeving van het gebouw heeft de uiteindelijke gebruiker de beschikking over een prachtige ruimte met een eigen identiteit en uitstraling, alsmede goede parkeermogelijkheden.

Oppervlakte:
Ca. 206 m², verdeeld over:
- kantoorruimte begane grond: ca. 62 m²;
- kantoorruimte 1e verdieping: ca. 98 m²;
- opslagruimte begane grond: ca. 46 m² (incl. elektrische overheaddeur).

Voorzieningen/ installaties:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met daarbij o.a. inbegrepen:
- centrale afgesloten entree;
- separate toiletunit;
- geavanceerd alarm- en beveiligingssysteem;
- gestucte wanden voorzien van spuitwerk;
- te openen ramen v.v. dubbele beglazing;
- verwarming d.m.v. radiatoren;
- split level airconditioning (LG);
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- halogeen inbouwspots;
- vaste royale bureaus;
- diverse inbouwkasten;
- keuken met diverse inbouwapparatuur;
- pantry op de eerste verdieping;
- glazen scheidingswanden;
- rolluiken.

Dankzij de praktische inrichting van de ruimtes en het gebruik van stijlvolle glazen scheidingswanden heeft u de beschikking over een prettige, open werkvloer waar tevens rustig gewerkt kan worden. In de huidige opzet is ook de beschikking over een vergader- c.q. lunchkamer. Daarnaast kan deze ruimte ingericht worden als werkplek.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Zuid-West 2014” d.d. 26-03-2015 kent het object de enkelbestemming ‘Gemengd - 3’ en zijn onder meer bedrijvigheid in categorieën 1 en 2, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen toegestaan (uitgezonderd kinderdagverblijven en onderwijsvoorzieningen).

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, bloemenveiling Aalsmeer en het centrum van Amstelveen welke in slechts 5 minuten zijn te bereiken.

De Legmeerdijk en Beneluxbaan zijn in directe nabijheid gelegen en Amstelveen is centraal ontsloten door de Rijksweg Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4) en Amsterdam-Haarlem (A9).

Met openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar via buslijn 357 (Westwijk), 171 (Aalsmeerderweg) en tram 25 (Amstelveenlijn).

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen, alsmede de praktische mogelijkheid tot parkeren van een extra auto voor de overheaddeur. Daarnaast is er parkeergelegenheid op de openbare weg.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers en het onderhoud van de technische installaties.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
Het gehuurde beschikt over een EPA-certificaat labelklasse: A+
EP1: 158,80 kWh (energiebehoefte – schil object)
EP2: 152,09 kWh (primair fossiel energiegebruik)
EP3: 40,7 % (hernieuwbare energie)

Bouwjaar:
2006

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 31,500 per year
Service charges
No service charges known
Listed since
3 months
Status
Rented under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Alternative use(s)
Commercial property
Building type
Resale property
Year of construction
2006

Surface areas

Area
206 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Air conditioning, built-in fittings, windows can be opened, cable ducts, modular ceiling, toilet, pantry, heating and room layout

Energy

Energy label
A+

Surroundings

Location
Business park and office park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, subway station in 1500 m to 2000 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, motorway exit in 5000 m or more and Tram stop in 4000 m to 5000 m
Local facilities
Bank in 2000 m to 3000 m, recreation in 1500 m to 2000 m and restaurant in less than 500 m

Parking

Parking spaces
2 uncovered parking spaces
Parking costs
From € 0,- per lot per year

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Schweitzerlaan 80

€ 31,500 /yr