Kroonprinsstraat 3 1312 BE Almere

€ 7,677 p/mo.

Description

Op een bijzonder fraaie locatie, aan de rand van het centrum van Almere, op loopafstand van het centraal station, staat een zeer goed onderhouden kantoorpand op de Kroonprinsstraat 3 en 5. Het geheel bestaat uit 2 percelen, totaal 1.440 m², en heeft de beschikking over 16 eigen parkeerplaatsen. Het betreft een praktische kantoorruimte, zonder trappen met alles op de begane grond en een totale vvo van ca. 658 m².
Op deze centrale locatie in het centrum van Almere is altijd veel reuring. Alle faciliteiten, de gezelligheid van het centrum en openbaar vervoer zijn op loopafstand.
Dit is een perfecte plek voor je om meteen van start te gaan voor een vliegende start voor jouw onderneming. Naast dit object, op nummer 1, is een orthodontist gevestigd. Mede hierdoor leent dit pand zich perfect voor bijvoorbeeld een tandarts, een huisarts, een apotheker of een andere zorg gerelateerde onderneming waardoor hier een medisch centrum kan ontstaan. De Kroonprinsstraat 3-5 kan eventueel in 2 delen worden verhuurd.

Omschrijving
Dit kantoorpand is perfect te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Op eigen terrein zijn maar liefst 16 parkeerplaatsen aanwezig. Het pand verkeert van buiten en van binnen in een topconditie. Geheel rondom het pand ligt een voetpad met een keurige strook aangelegde tuin.
Via de centrale entree kom je binnen in de wachtruimte en kun je doorlopen naar de 10 kantoorruimten in verschillende formaten. Verder zijn aanwezig: een kantine, tweemaal een heren- en damestoilet en een archiefruimte.
Wat opvalt is dat echt alles aanwezig is voor een groot aantal werkplekken/behandelruimten. Het pand is op een aangename manier verwarmd, gekoeld en verlicht, waardoor het werkklimaat altijd optimaal is. De verschillende ruimten met hoge plafonds en het vrije uitzicht aan de voorkant zorgen voor een representatieve indruk.
Dit kantoorpand leent zich uitstekend om je personeel goed te huisvesten en om een professionele indruk te maken op je cliënten en je netwerk.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1987
- Beschikbaar oppervlak ca. 658 m² VVO
- Inhoud ca. 2.110 m³
- Perceeloppervlakte: 1.440 m²
- Parkeren: Aan de voorkant van het object zijn 16 parkeerplaatsen aanwezig
- Ben je geïnteresseerd in dit unieke pand? Neem contact met ons op en we zullen je graag meer informatie geven over dit turn-key kantoorpand.

Huurprijs kantoor:
€ 7.677,- per maand (ca. € 140,- per m² per jaar) Op deze huursom is geen BTW van toepassing. Deze prijs is exclusief servicekosten en inclusief 16 parkeerplaatsen.

Servicekosten:
€ 11,50 per m² per jaar, geen BTW van toepassing.

Gebruiksmogelijkheden:
Bestemmingsplan: Staatsliedenwijk
Enkelbestemming: Gemengd:
“ 3.1 Bestemmingsomschrijving. De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen alsmede bedrijven tot (ten hoogste) categorie A van de Staat van Bedrijfsactiviteiten - Functiemenging zoals bedoeld in Bijlage 1 bij deze regels, met de eventueel daarbij behorende ondergeschikte detailhandel, ondergeschikte horeca of ondergeschikte workshops, een en ander voor zover deze naar aard en omvang passend zijn binnen de onderhavige bestemming”
Voor meer informatie kunt u ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurovereenkomst:
Model ROZ kantoorruimte 2015, aangevuld met de benodigde bijzondere bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Beschikbaarheid:
In overleg

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 7,677 per month
Service charges
€ 630 per month
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Year of construction
1987

Surface areas

Area
658 m² (units from 1 m²)
Plot size
1,440 m² (units from 1 m²)

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Windows can be opened, toilet, heating and room layout

Energy

Energy label
C

Surroundings

Location
Railway station site

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Kroonprinsstraat 3

€ 7,677 p/mo.