Rotterdam Airport Business Park 3045 AP Rotterdam

Price on request

Description

Op Rotterdam The Hague Airport is men gestart met het Rotterdam Airport Business Park. Een tijdloos cluster van diverse bedrijfsgebouwen met een zeer hoogwaardig niveau. Internationale allure, bijzondere faciliteiten, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid maken van het Rotterdam Airport Business Park een unieke plek om zowel nationaal als internationaal zaken te doen.

Bereikbaarheid
De locatie van het bedrijvenpark is van uitzonderlijke kwaliteit.

Vanwege de ligging naast het vliegveld, RandstadRail en de directe verbinding naar de A13, A20 en Doenkade, zijn alle bestemmingen in deze regio moeiteloos bereikbaar. Bovendien ligt de locatie op nog geen 10 minuten van het stadscentrum. Uitstekend bereikbaar voor uw klanten en uzelf.

Sinds kort is er de nieuwe busshuttle (lijn 50) welke halte Meijersplein met de luchthaven verbind. De rit duurt circa 5 minuten en de shuttles rijden om het kwartier, aansluitend op de metrotijden. Het routeplan en de dienstregeling van busshuttle 50 zijn te vinden op Internet via de site van de RET.

Metrolijn E (RandstadRail), busshuttle 50 en de vervoerspilot Mobility as a Service (MaaS) hebben Rotterdam The Hague Airport nog beter bereikbaar gemaakt voor reizigers en werknemers.

Ruime mogelijkheden
De bedrijfsruimten zijn geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3. Dit betekent dat de bedrijfsruimten mogelijkheden bieden aan tal van bedrijfsvoeringen, of het nu gaat om opslag, productie of showroom. Informeer bij de makelaar naar alle mogelijkheden.

Ligging t.o.v. luchthaven:
Rotterdam Airport Business Park is direct gelegen op het terrein van Rotterdam Airport waardoor hoogfrequente lijndienstverbindingen naar Europese zakencentra binnen handbereik liggen.

Nieuwe A16
Rijkswaterstaat legt een nieuwe snelweg aan tussen de A13 bij Rotterdam The Hague Airport en de A16/A20 bij het Terbregseplein. De 11 km lange A16 Rotterdam zorgt ervoor dat het verkeer op de A13, A20 en omliggende lokale wegen straks vlotter door kan rijden. De nieuwe verbinding draagt bij aan een betere bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Medio 2025 gaat de weg open voor verkeer en door de gunstige ligging van de nieuwe op- en afrit nabij de luchthaven, bent u binnen enkele autominuten op het businesspark.

Beschikbaarheid
De maximale oppervlakte van een te ontwikkelen kantoorvilla ligt tussen de ca. 2.000 m² - 3.900 m². Er zijn in totaal 4 kavels van ca. 2.000 m² b.v.o. en 1 kavel voor een kantoorvilla ter grootte van ca. 3.900 m² b.v.o. Uiteraard kunnen er ook parkeerplaatsen worden gerealiseerd op het perceel zodat u uw medewerkers, bezoekers etc. optimaal kunt ontvangen. In de keuze van een architect bent u vrij zodat u uw wensen, uiteraard passend in het bestemmingsplan, volledig kan realiseren. Voorbeelden van ondernemingen die u zijn voor gegaan zijn Brunel, Culimer en Veenman.

De voordelen van uw eigen kantoorvilla op Rotterdam The Hague Airport:
• Ondernemen direct naast een luchthaven;
• Een kantoor dat aan al uw wensen voldoet;
• Een investering in plaats van een kostenpost;
• Uitstekende bereikbaarheid per auto, OV, vervoerspilot Mobility as a Service(MaaS) en vliegtuig;
• Voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers én bezoek;
• Aanvullende faciliteiten zoals een hotel en een kinderdagverblijf.

Koopsommen
De koopsom van een kavel is afhankelijk van de af te nemen oppervlakte en zal worden berekend op basis van BVO.

Het betreft hier een erfpachtrecht welke voor 40 jaar is afgekocht.

Koopsommen worden verstrekt op aanvraag.

Bestemming
"Gemengd" voor luchtvaart- of luchthaven gerelateerde kantoren. Voor overige activiteiten wordt geen toestemming verleend.

Oplevering
De kavels worden in overleg bouwrijp opgeleverd met nutsvoorzieningen tot aan de perceelgrens.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
Price on request
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Long-term lease (paid until 8-6-2060)

Construction

Main use
Building plot
Opportunity for development
Office space

Surface areas

Area
39,958 m² (units from 2,000 m²)
Plot size
39,958 m²

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.