• Rented

Pilotenstraat 40 1059 CR Amsterdam

€ 3,000 p/mo.

Rental history

Listed since
May 2, 2022
Date of rental
September 30, 2022
Term
4½ month

Description

De Piloot

Pilotenstraat 40

Bedrijfshal met goede hoogte en lichte kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Schinkel voor een ambachtelijk en Amsterdam georiënteerde bedrijf.

De bedrijfs-/kantoorruimte in Amsterdam Zuid is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en wordt in gerenoveerde staat verhuurd. Er is een representatieve entree met toilet op de begane grond alsmede kantoorruimte met keuken op de eerste verdieping. De bedrijfshal beschikt over een goede vrije hoogte van circa 3,6 meter, is kolomvrij en heeft een overheaddeur. Dankzij de ligging op het bedrijventerrein "De Schinkel" in Amsterdam Zuid is er een snelle verbinding met de Ringweg A10.

Het gebouw
Het bedrijfsverzamelgebouw Pilotenstraat heeft een gebruiksoppervlak van 2000m2 en is ontwikkeld door architect Anton Brink en Huizinga & Van Munster Projectontwikkelaars. De bouw is gestart in 2004. Typerend voor het gebouw is de gebogen bouwvorm met een losstaande lift en trap. De begane grond gaat samen met de eerste verdieping, zoals de tweede verdieping samengaat met de derde. De bovengelegen units worden ontsloten via een galerij. De doelgroep voor het bedrijfsverzamelgebouw bestaat ui kleinschalige ondernemingen, dienstverleners, ontwerpers en starters.

De omgeving
De bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein "De Schinkel" in Amsterdam Zuid. Op dit bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd onder andere vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Ringweg A10, de (creatieve) uitstraling van het bedrijvengebied en het huurprijsniveau. De uitstekende ligging binnen de ring van Amsterdam en de bereikbaarheid maken “De Schinkel” tot een gewilde locatie bij zowel creatieve als ambachtelijke bedrijven.

De bereikbaarheid
Met eigen vervoer is de bedrijfsruimte uitstekend bereikbaar door de directe aansluiting met afslag S107 aan de Ring A10. Met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar met buslijn 62 en metrolijn 50, Hierdoor is een directe verbinding mogelijk met Station Sloterdijk, Station Lelylaan, Station Zuid en het Amstelstation. Beide halten bevinden zich op loopafstand.

De parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

De huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.
Een kortere huurperiode is onder voorwaarden bespreekbaar.

De bijzonderheden
- Gerenoveerde staat
- Overheaddeur
- Vrij hoogte
- 30 % kantoorruimte
- 70 % bedrijfsruimte

Meer ontdekken? Download het BRSM-magazine of bezoek de Broersma website.

Voor de overige bepalingen wordt verwezen naar onze website.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 3,000 per month
First rental price
€ 3,750 per month
Service charges
€ 150 per month (21% VAT applies)
Listed since
May 2, 2022
Status
Rented

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Construction period
2001-2010

Surface areas

Area
137 m² (units from 69 m²)
Industrial unit area
69 m²
Office area
68 m²
Clearance
3.6 m

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Overhead doors, concrete floor, toilet and pantry

Energy

Energy label
A++

Surroundings

Location
Business park

Involved real estate agent

NVM real estate agent

Broersma Werken

Call 020-3059797

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.