Kanaaldijk 42-78 6956 AX Spankeren

Price on request

Description

De ontwikkellocatie is gelegen aan de Kanaaldijk 42-78 te Spankeren.

Het betreft een investerings- / herontwikkelingslocatie van ruim 2 hectare. De bestaande opstallen ter grootte ca. 5.440 m² zijn op dit moment grotendeels verhuurd aan diverse huurders. Een actueel overzicht van de huidige huurders vindt u in de dataroom. Het object is gebouwd op een perceel van ca. 20.172 m².

De Kanaaldijk 42-78 te Spankeren is gebouwd in 1916 en maakt deel uit van het voormalige EDY complex (emailleerfabriek De Yssel). Het complex is in de loop der jaren opgesplitst in kleinere bedrijfsunits en grotendeels verhuurd. Aan de achterzijde van het complex ligt een perceel dat volledig onbebouwd is en welke separaat te ontsluiten is.

Het pand bevindt zich op Bedrijventerrein Het Kanaal 1 en is gelegen nabij de hoofdverbindingsweg tussen Arnhem en Zutphen. Door de onlangs geopende traverse is deze aansluiting aanzienlijk verbeterd. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd waaronder Bruma Machines, Van Silfhout Automaterialen en Reon.

Spankeren kent een strategische ligging tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Door de nabij gelegen uitvalswegen waaronder de A348, A12 en A50 bent u binnen korte tijd in Apeldoorn, Arnhem en de Duitse grens.

Conform de vigerende bestemming zijn bedrijven tot en met de categorie 3.2 van de bedrijvenlijst toegestaan. Een uittreksel hiervan vindt u in de dataroom. De vrije bouwhoogte bedraagt circa 15 meter. Een groot deel van het perceel kan bebouwd worden waardoor een volumineus bedrijfspand gerealiseerd kan worden.

Voor meer informatie over het biedingsproces en / of voor toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Features

Transfer of ownership

Asking price
Price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Alternative use(s)
Building plot
Building type
Resale property
Construction period
1906-1930

Surface areas

Area
5,440 m²
Industrial unit area
5,440 m²
Plot size
20,172 m²

Energy

Energy label
Not available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.