Termini 487 1025 XM Amsterdam

€ 160 /m²/year

Description

CIRCA 471 M² TE HUUR OP STEENWORP AFSTAND VAN METROSTATION NOORD.

De ruimte is gevestigd op de begane grond en is onderdeel van een nieuwbouw project waarin 219 appartementen zijn gerealiseerd. Het ligt naast het metrostation Noord, door middel van de Noord / Zuidlijn zijn de andere stadsdelen van Amsterdam makkelijk te bereiken.

OBJECT
Het museum aan de Termini 487 is onderdeel van een markant en prachtig nieuwbouw project vlakbij metrostation Noord. Een fantastische kans vanwege de bereikbaarheid en het steeds populairder wordende Amsterdam Noord. Met de Noord/Zuidlijn staat u binnen 5 minuten op Amsterdam Centraal Station. De ruimte bevindt zich op de begane grond en bestaat uit circa 471 m² VVO. Eventueel kan er nog een vide ingebouwd worden voor en groter metrage.

LOCATIE OBJECT
Het object ligt op minder dan een minuut loopafstand van metrostation Noord. Door middel van de Noord/Zuidlijn is de locatie toegankelijk voor de vele inwoners van Amsterdam. Daarnaast zijn er vele andere voorzieningen in de directe omgeving. Op loopafstand ligt ook het winkelcentrum Buikslotermeerplein. Hier zijn vele grote merken te vinden zoals Action, Hema, Albert Heijn en Decathlon.

HUURPRIJS
€ 160,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW of BTW compensatie en servicekosten.

OPENBAAR VERVOER
Het object is dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Naast de Noord/Zuidlijn vertrekken hier ook de volgende buslijnen: 34, 36, 37, 38, 301, 304, 307 & 308.

EIGEN VERVOER
Pulse One ligt op minder dan 5 minuten rijdafstand van de A10. Vanuit hier kunnen vele plekken in de omgeving worden bereikt.

BIJZONDERHEDEN
De erfpacht bepaald dat het object enkel bestemd is voor een museum, echter de bestemming is breder (gemengd -1, zie ruimtelijkeplannen.nl). Voor organisaties die niet onder museum vallen, is de eigenaar bereid mee te werken aan een erfpacht wijziging indien de organisatie past binnen de geldende bestemmingsplannen. Indien dit hogere erfpacht kosten met zich mee brengt, kan het zijn dat dit (gedeeltelijk) doorbelast zal gaan worden.

MODELOVEREENKOMST
ROZ model 2015, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie conform ROZ model ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur en BTW compensatie.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal casco worden opgeleverd

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 160 per square meter per year
First rental price
€ 225 per square meter per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Alternative use(s)
Office space and cultural institution
Building type
Resale property
Construction period
2011-2020

Surface areas

Area
471 m²
Industrial unit area
471 m²

Layout

Facilities
Concrete floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Shopping center, in residential district and railway station site
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, subway station in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, motorway exit in 1000 m to 1500 m and Tram stop in 5000 m or more
Local facilities
Bank in 500 m to 1000 m, recreation in less than 500 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in 500 m to 1000 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Termini 487

€ 160 /m²/year