Koematen 48 8331 TK Steenwijk

€ 225.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP | uniek bouwperceel van maar liefst 2.000 m² aan de Koematen in Steenwijk!

Op de hoek van de Koematen en Tussen Aadijk/Verlaat op het industrieterrein 'Groot Verlaat' bieden wij u dit gunstig gelegen perceel van ca. 2.000 m² geschikt voor de ontwikkeling/bouw van een bedrijfshal.

Bereikbaarheid
Het object ligt nabij de A32 en is goed bereikbaar via de zuidkant door de N333 en via de oostkant door de N334. ‘Groot Verlaat’ is het grootste bedrijventerrein van Steenwijk en is een groot modern gemengd terrein dat plaats biedt aan tientallen bedrijven met uiteenlopende bedrijfsactiviteiten.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Steenwijkerland valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan ‘’Bedrijventerreinen’’ en heeft als hoofdbestemming 'Bedrijventerrein – tot en met categorie 3.1'. In het bestemmingsplan staat onder meer vermeld dat het bouwperceel tot maximaal 80% mag worden bebouwd, op een afstand van minimaal 2 meter uit de perceelsgrens.

Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Vraagprijs
€ 225.000,- k.k. excl. btw.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

De exacte afmeting van het kavel wordt na kadastrale inmeting vastgesteld. Koper dient zelf een uitwegvergunning aan te vragen. Verkoper draagt zorg voor een deugdelijke erfafscheiding tussen het bestaande object en de bouwkavel. Verwijdering van (een deel) van de bestaande bestrating is bij de koopsom inbegrepen. Het terrein is volledig verhard met betonklinkers en een zandbed tot op de vaste bodem en tevens voorzien van riolering (tbv. hemelwater).

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer R. Alofs RM-RT & Mevrouw E. Roelofsen K-RMT / (038) 4559 777

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
12 m

Oppervlakten

Oppervlakte
2.000 m²
Perceel
2.000 m²

REBO Bedrijfsmakelaars B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 038-4559777

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koematen 48

€ 225.000 k.k.