Hoogstraat 78 6701 BX Wageningen

€ 599.000 k.k.

Omschrijving

Hoogstraat 78, 6701 BX Wageningen / Molenstraat 2, 6701 DM Wageningen;

*** Op centrale A1-locatie gelegen winkel- / verkoopruimte groot circa 87 m² en twee bovenwoningen van respectievelijk circa 95 m² (in gebruik geweest als opslagruimte) en circa 74 m² met eigen entree.***

Op een uitstekende A1 locatie midden in het gezellige centrum van Wageningen, aan de hoogstraatpromenade gesitueerde, ruime winkel- / verkoopruimte met een boven de winkelruimte gelegen bovenwoning met ingang via de winkel (geen eigen entree, heeft dienst gedaan als opslagruimte voor de winkel), en tweede bovenwoning met eigen entree aan de Molenstraat 2. De winkel- / verkoopruimte heeft een totale vloeroppervlakte van circa 87 m² en een frontbreedte van circa 4,90 meter. De bovenwoningen hebben een woonoppervlakte van respectievelijk circa 95 m² en circa 74 m².

Het centrum van Wageningen heeft een uitgebreid winkelaanbod, veelal landelijke ketens zoals o.a. Primera, TUI, Bakker Bart, The Stone, HEMA, Kruidvat, Scapino, maar ook de lokale middenstand is breed vertegenwoordigd. De gezellige cafés, restaurants en lunchrooms in en rondom de Hoogstraat bieden het winkelend publiek alles voor een gezellig dagje winkelen. Regelmatig worden er culturele activiteiten georganiseerd in het centrum en iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag. De verschillende (betaalde) parkeerterreinen rondom het centrum zijn goed bereikbaar, daarnaast is het busstation van Wageningen op circa 5 minuten loopafstand gelegen.

Winkelruimte

Vloeroppervlakte winkel- / verkoopruimte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 87 m²

Indeling:
Entree, winkelruimte van ca. 16,5 m diep x ca. 4,9 m breed met achterin de ruimte een twee treden lager geleden gedeelte van ca. 4,63 m x 4,66 m. Toegang tot de bovenwoning middels een trap in de winkel.
De winkel- / verkoopruimte zal in de huidige staat leeg en ontruimd worden opgeleverd.

Bovenwoning (Hoogstraat 78)
Vloeroppervlakte bovenwoning op de eerste en tweede verdieping:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 95 m², waarvan circa 49 m² op de eerste verdieping en 46 m² op de tweede verdieping.

Indeling
Eerste verdieping: opgang via de winkelruimte, overloop, woonkamer aan de voorzijde, eenvoudige keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Vanaf de overloop is de separate toiletruimte bereikbaar.
Tweede verdieping: overloop met toegang tot de twee slaapkamers, waarvan één gesitueerd aan de achterzijde voorzien van vaste wastafel en één gesitueerd aan de voorzijde voorzien van vaste kast, wastafel en dakkapel.

Bovenwoning (Molenstraat 2)
Vloeroppervlakte zelfstandig verhuurbare bovenwoning op de eerste en tweede verdieping:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 73 m², waarvan circa 4 m² hal op de begane grond, circa 35 m² op de eerste verdieping en 34 m² op de tweede verdieping.

Indeling
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping.
Eerste verdieping: hal/overloop met toegang tot het dakterras en de woonkamer. Ruime woonkamer gesitueerd aan de straatzijde, half open keuken met provisiekast.
Tweede verdieping: overloop met toegang tot de twee slaapkamers, beide gesitueerd aan de straatzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet.

Parkeren en bevoorrading:
In het centrum van Wageningen is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. De bevoorrading van de winkel- / verkoopruimte vindt plaats aan de voorzijde via de Hoogstraat/Molenstraat.

Vraagprijs: € 599.000,= k.k.

Aanvaarding in overleg en op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 599.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945

Oppervlakten

Oppervlakte
169 m²
Perceel
77 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogstraat 78

€ 599.000 k.k.