Arkansasdreef 20 3565 AR Utrecht

  • Verkocht
€ 1.699.000 k.k.

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Het betreft een representatief recent gebouwd en getransformeerd bedrijfspand. De kantoor- en de bedrijfsruimten zijn vrijwel allen voor onbepaalde tijd (jaarcontracten) verhuurd. Enkele kantoorruimten zijn nog te huur en zijn in geheel afgewerkte staat.

BEREIKBAARHEID/LIGGING
Het object is gelegen op bedrijventerrein "Utrecht Noord" nabij de wijk Overvecht. Op dit bedrijventerrein zijn onder meer de Gamma en de Bouwmaat gevestigd. Daarnaast zijn er een flink aantal autobedrijven gevestigd.

VLOEROPPERVLAK
Totaal ca. 3.300 m² bedrijfsruimten en kantoorstudio's (diverse ateliers, creatieve bedrijven, hobbyruimtes en kantoren) verdeeld over begane grond, 1e en 2e verdieping.
Op de begane grond ca. 750 m² bevinden zich verschillende bedrijven o.a. een luxe autoverhuurbedrijf, een nog nader in te richten keuken/bakkerij- ruimte en een cafetaria/ restaurant.
De 1e verdieping beschikt over een buitenruimte geschikt als terras/balkon alsmede een extra toiletgroep, 2 kleinere kantoorruimten van ca. 15 en 25 m², grote kantoorruimte van ca. 280 m², kleinere kantoorruimte van ca. 35 m² en grote kantoorruimte van ca. 380 m² beide met balkon /terras.

Tevens is er een zelfstandig woon-appartement van ca. 140 m² (thans verhuurd aan de uitbater van de cafetaria/restaurant.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

INDELING
Bij binnenkomst betreedt men een centrale hal, waar vanuit de verdiepingen zijn te bereiken d.m.v. een lift en trappen. Gang, kantine met keukenblok, dames- en heren toiletten.
De kantoorstudio's bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van het ruim opgezette pand en zijn te bereiken via het trappenhuis en de lift (algemeen gebruik). Tevens is op de begane grond bij de hal nog een aparte kantoorruimte beschikbaar voor verhuur of te bestemmen als centrale receptie.

De ruimtes zijn zo ingedeeld dat er in elke ruimte, welke variëren tussen de 22 m² en 120 m² voldoende daglicht is. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en te openen ramen met ventilatierooster. Daarnaast is er op één ruimte na in elke ruimte nog een lichtkoepel zodat er in elke ruimte voldoende zonlicht is. Alle ruimtes zijn voorzien van een wastafel en een warmwaterboiler.

De toiletten zijn gescheiden en worden gedeeld met de andere huurders. Ook is er nog een gemeenschappelijke ruimte welke is voorzien van een keuken. De perfecte plek om de andere huurders of een grotere groep personen te ontvangen, te spreken en ideeën uit te wisselen.

PARKEERGELEGENHEID
Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Trappenhuis en lift;
- Centrale verwarming en luchtbehandeling;
- Alarminstallatie;
- Digitaal intercomsysteem voor bezoekers.

HUUROPBRENGST
€ 185.000,=. per jaar. Géén omzetbelasting van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.699.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.800.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 juli 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
3.300 m²
Perceel
1.410 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 175.000 per jaar
Huurders
35 huurders