• Verkocht

Middenweg 202 1701 GG Heerhugowaard

€ 460.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 januari 2022
Verkoopdatum
15 maart 2022
Looptijd
7 weken

Omschrijving

TE KOOP
Een mooi beleggingsobject in het oude centrum van Heerhugowaard. Nabij diverse restaurants, winkels en sportvelden.

Het betreft een horeca object met bovenwoning. Momenteel is er een Grieks Specialiteitenrestaurant gevestigd en is de bovenwoning in gebruik. Bij verkoop is overname van het restaurant en/of beëindiging huur bespreekbaar.

INDELING
Via het ruime terras aan de voorzijde is het restaurant met zonnige serre te bereiken. De keuken en opslag zijn net als de berging en personeelstoilet aan de achterzijde van het object gesitueerd. Aan de achterzijde is een buitenplaats te vinden: Ideaal voor opslag en afvalcontainers.
In het restaurant is aan de rechterkant de bar met hiernaast de trap naar de eerste etage te vinden. De toiletten en bovenwoning zijn op de eerste etage gesitueerd. Deze bovenwoning beschikt over 3 ruimtes en een woonkeuken en is tevens via een trap van buitenaf bereikbaar.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Vrij parkeren in de directe omgeving. Op 270 meter afstand van de bushalte, waardoor het ook een goede bereikbaarheid met het OV heeft.

OPPERVLAKTE
Horecaruimte: ± 274 m²
Bovenwoning: ± 80 m²
Kadastrale grootte: ± 405 m²

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Heerhugowaard Oost, bestemming Horeca -1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heerhugowaard.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Heerhugowaard
Sectie: N
Perceel: 6126

OPLEVERING
In overleg.

AANVAARDING
Direct. In overleg.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

OUDERDOMSCLAUSULE
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

ASBESTCLAUSULE
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 460.000 kosten koper
Aangeboden sinds
20 januari 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
354 m²
Perceel
405 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.