• Verkocht onder voorbehoud

Breguetlaan 24-30 1438 BC Oude Meer

€ 1.950.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Beleggingsobject in de vorm van een hoogwaardig kantoorpaviljoen gelegen aan de Breguetlaan op bedrijvenpark ‘Sky Park’ te Oude Meer. Het paviljoen is recent gerenoveerd en beslaat in totaal ca. 2.000 m² verdeeld over de volledig verhuurde begane grond en eerste verdieping.

BOUWJAAR/BOUWPERIODE
1993.

LOCATIE
Bedrijvenpark Sky Park is direct gelegen aan de start- en landingsbaan aan de oostzijde van de Luchthaven Schiphol. Het park bestaat uit verschillende kantoor- en bedrijfsgebouwen die in dezelfde stijl gebouwd zijn. Het object bevindt zich op een zichtlocatie direct aan de Fokkerweg en bevinden zich op korte afstand van de N201/Waterwolftunnel naar Aalsmeer.

BEREIKBAARHEID
Vanaf de snelweg A9 (Amstelveen-Schiphol Oost) en de afrit Hoofddorp van de snelwegen A4/A44 en A5 is het bedrijvenpark prima bereikbaar in circa 5 autominuten via de N201 en/of de Fokkerweg.

Er is een bushalte van buslijn 180/181 (Cirkellijn Schiphol) in de directe nabijheid van het object die elke 8 minuten van en naar Luchthaven Schiphol vertrekt. Naar verwachting zal medio 2022 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) lijn (Schiphol-Oost/Oude Meer/Schiphol-Rijk) zijn gerealiseerd. In de spits maken 4 buslijnen gebruik van de busbaan waaronder elektrische bussen van Schipholnet. In totaal rijden 34 bussen per uur over deze busbaan en kunnen reizigers in de spits snel van en naar de knooppunten Schiphol-Noord, -Zuid en -Plaza reizen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Haarlemmermeer, sectie AK, nummer 3294, perceeloppervlakte nader overeen te komen (recht van eigendom).

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijf tot en met categorie 3.1 conform bestemmingsplan ‘Schiphol-Rijk’. Een kopie van de bestemmingskaart en/of de voorschriften is op aanvraag beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A.

VLOEROPPERVLAKTE
• Begane grond: ca. 1.022 m²
• 1e verdieping: ca. 976 m²
• Totaal: ca. 1.998 m² v.v.o.

Gemeten conform de NEN 2580.

PARKEREN
Tot het object behoren 34 parkeerplaatsen. Van voornoemd aantal parkeerplaatsen zijn er door verkoper recent een aantal extra aangelegd; deze parkeerplaatsen zijn aangelegd op een groenbestemming.

OPLEVERINGSNIVEAU ALGEMEEN
Het verkochte zal worden overgedragen “as is, where is” en koper zal het verkochte aanvaarden in de staat waarin deze zich bij de totstandkoming van de koopovereenkomst bevindt. Het object is recent volledig gemoderniseerd. Op de begane grond zijn de algemene ruimten voorzien van nieuwe toiletgroepen/sanitair, nieuwe vloeren en systeemplafonds met ledverlichting. Aan de installaties is groot onderhoud uitgevoerd, de WTW-installatie is gereviseerd en de cv-ketels zijn vernieuwd.

KERNGEGEVENS BREGUETLAAN 24-30
• Gerenoveerd/gemoderniseerd
• Cv-ketels vernieuwd
• Volledig verhuurd (ca. 1.998 m² v.v.o. en 23 parkeerplaatsen)
• 11 parkeerplaatsen beschikbaar
• Huurders: Park Place Technologies en General Logictics Systems (GLS)
• Resterende looptijd huurovereenkomsten ca. 4 jaar
• Jaarlijkse huurinkomsten ca. € 196.800,- exclusief BTW

NUTSVOORZIENINGEN
Het object beschikt over hoofdaansluitingen voor gas, water en elektra. Er is tevens een glasvezelaansluiting aanwezig.

VRAAGPRIJS
€ 1.950.000,- k.k.

KOOPVOORWAARDEN
• BTW: de verkoop is vrijgesteld van BTW.
• Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen bij de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.
• Erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen: zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag beschikbaar.
• Asbestclausule: het is verkoper niet bekend dat zich in de onroerende zaak asbesthoudende materialen bevinden, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. In de onroerende zaak kunnen derhalve asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.
• Bodeminformatie: het is verkoper niet bekend dat er enige verontreiniging van de bodem en/of het grondwater aanwezig is. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of het grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele aanwezigheid van enige vorm van verontreiniging (van bodem, grondwater e.d.) kan voortvloeien.
• Aanvaarding/oplevering: in overleg.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring zullen alle beschikbare en relevante documenten worden toegestuurd, zoals huurovereenkomsten, huurfacturen, NEN2580 meetrapporten, WOZ-aanslagen, servicecontracten en foto’s.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.998 m²
Perceel
5.295 m²

Energie

Energielabel
A 1,30

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
34 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 196.800 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.