Weversbaan 7 2352 BZ Leiderdorp

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Uitzonderlijke vastgoedbelegging! Het complex bestaat uit een volledig verhuurd multi-tenant bedrijfspand met een royaal parkeerterrein. De bedrijfsruimte, met een footprint van ca. 2.950 m² BVO heeft grotendeels een vrije hoogte van ca. 6 meter, een fantastische lichtinval door de vele lichtstraten en is onder meer voorzien van een loading dock, verschillende entresolvloeren en diverse overheaddeuren. De bijbehorende kantoorruimte ter plaatse van de zuidgevel is grotendeels gesitueerd op de 1e verdieping en heeft een zeer uitgebreid inbouwpakket. Door de vraag in de markt, het ontwerp van het complex, de uitgebreide voorzieningen, gunstige verhouding van bedrijfsruimte / kantoorruimte en het gebied betreft het een zeer courante belegging.

De volledig verhuurde luxe kantoorruimte, in totaal ca. 740 m² BVO aan de noordgevel van het complex, bezit een energielabel A+ (zie brochure) en biedt een spectaculair uitzicht over het gebied “ De Baanderij”.

Locatie
De locatie is centraal gelegen op het bedrijven- en winkelgebied ‘De Baanderij’ en is uitstekend bereikbaar binnen de Randstad. Zowel openbaar vervoer en de rijkswegen A4-A44 en N11 zijn op korte afstand aanwezig.

De Baanderij betreft een gevarieerd werkgebied. U vindt hier onder andere bouwmarkten, autoshowrooms, leisure, kantoren, opslagruimtes en diverse bedrijfsverzamelgebouwen voor diverse ondernemingen.

Oppervlak
Het object heeft in totaal een oppervlakte van ca. 4.365 m² BVO. Het onroerend goed is als volgt verdeeld:

- Bedrijfs- kantoorruimte beg. grond: Ca. 2.950 m²
- Kantoorruimte 1e verd. (toebehorend aan bedrijfsruimte): Ca. 225 m²
- Kantoorruimte 1e en 2e verd. Noordkant: Ca. 750 m²
- Diverse entresolvloeren: Ca. 440 m²
- Totaal bruto vloeroppervlak: Ca. 4.365 m²

Bestemming/gebruik
Bedrijventerrein (zie brochure).

Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Leiderdorp.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Leiderdorp
Sectie: A
Nummer: 6937
Groot: 4.848 m²

Bijzonderheden
• In fases recentelijk voorzien van een nieuw dak.

• Kantoorruimte noordgevel voorzien van energielabel A+ (zie brochure).

• Recent bestraat aan westzijde van het complex.

Huursituatie
Diverse huurders waarbij de actuele huurprijs (o.b.v. huur november 2022) in totaal € 225.110,28 (excl. BTW / BTW compensatie) per jaar bedraagt.

De huurovereenkomsten en overige relevantie informatie is na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar.

Verkoopprocedure
De belegging wordt verkocht bij inschrijving. Bezichtigingen zijn in overleg met Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. mogelijk op een daartoe afgesproken datum/tijdstip.

Graag verzoeken wij u, wanneer u een bieding uit brengt, kenbaar te maken of u een voorbehoud van financiering dient te maken en zo ja, welk bedrag er via externe financieringsbronnen gefinancierd dient te worden.

Richtprijs: € 2.950.000,- k.k., excl. BTW.

Zekerheidstelling
Koper dient binnen 1 week na schriftelijke acceptatie van het voorstel een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom bij de door verkoper aangewezen notaris.

Projectnotaris
Transport / eigendomsoverdracht zal plaatsvinden via Notariskantoor Pérez te Voorschoten.

Parkeren
Grotendeels op eigen terrein, deels gehuurde parkeerplaatsen / terrein.

Aanvaarding
In overleg.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwbouw. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Asbestclausule
Gezien de ouderdom van de opstallen kunnen er asbesthoudende stoffen / materialen in de onroerende zaak aanwezig zijn. In het geval deze aanwezig zijn en worden verwijderd, dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

Disclaimer
Alle door ons verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en grotendeels gebaseerd op door derden verstrekte gegevens. Ter zake van de juistheid hiervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Onder andere de opgegeven maten zoals oppervlakten en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid over de juistheid van de indelingen en afmetingen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
4.365 m²
Perceel
4.848 m²

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 225.110 per jaar
Huurders
5 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weversbaan 7

Prijs n.o.t.k.