• Onder optie

Merel 97-415 1965 GP Heemskerk

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Namens Pré Wonen bieden wij u graag de mogelijkheid tot aankoop van het Piet Blom gebouw in Heemskerk. Het complex is in 1994 gebouwd naar het ontwerp van de internationaal bekende architect Piet Blom en in 2005 getransformeerd en uitgebreid. Het object bestaat uit 16 appartementen en 21 commerciële ruimten, met een ruime gemeenschappelijke buitenruimte en 62 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het complex is onaangebroken en de woningen worden verhuurd boven de liberalisatiegrens.

Kerngegevens
Adressen Merel 97 - 415 (oneven)
Bouwjaar 1994 en transformatie in 2005

WONINGEN
16 Appartementen
Totale oppervlakte ca. 1865 m2 
Gem. oppervlakte per appt. ca. 105-150 m2

COMMERCIËLE RUIMTEN
21 Bedrijfsruimten
Totale oppervlakte ca. 2.100 m2
Gem. oppervlakte per ruimte ca. 45 m2 (kleine ruimtes) en 150-500 m2 (grote ruimtes)

Piet Blom gebouw 
Het gebouw betreft een ontwerp van Piet Blom waarbij een patroon van kleine en grote zeshoeken, waarin vanzelf bloemenmotieven ontstaan, de basis vormt voor de plattegrond en voor de opzet van het gebouw. De grote zeshoeken, opgesplitst of samengevoegd, zijn ingericht als verschillende soorten werkruimte of wooneenheid. De kleine zeshoeken dienen deels als torentjes voor wenteltrap of lift en zijn afgedekt met koepels of met een glazen spits. 

Indeling
Het gebouw beslaat drie bouwlagen en heeft een kelder. De eerste bouwlaag bevat de hoofdentree van het gebouw met de centrale hal van waaruit de overige ruimten toegankelijk zijn. Deze ruimten zijn voor een commercieel gebruik, niet zijnde wonen ingericht. Noemenswaardig op de eerste bouwlaag zijn de brede trappen met aan weerszijden plantenbakken, welke naar het dakterras leiden. De tweede bouwlaag is zowel per lift als per trap bereikbaar en wordt deels gebruikt voor commerciële doeleinden en deels als woonruimte (7 wooneenheden). Verder is het gemeenschappelijke dakterras op deze bouwlaag gesitueerd. Het gemeenschappelijke dakterras heeft een slingerende borstwering met grote gemetselde plantenbakken. De derde bouwlaag omvat negen wooneenheden. De kelder is gelegen onder het bouwdeel uit een latere periode en bevat bergruimte voor de bewoners en bedrijfsmatige gebruikers.

Installaties en voorzieningen
De volgende installaties en voorzieningen zijn onder andere aanwezig: - centrale verwarming; - radiatoren; - luchtbehandeling; - brandblussers; - brandmeldinstallatie; - brandhaspels; - pantry; - meerdere sanitaire voorzieningen; - een enkele lift; - enkele overheaddeuren; - overige aan het object gerelateerde voorzieningen.

Ligging 
Het Piet Blom gebouw ligt in de rustige wijk Assumburg, aan het water en met onder andere het groene Willem Alexanderplantsoen in de omgeving. Het centrum van Heemskerk met horeca- en winkelvoorzieningen ligt op circa 15 minuten loopafstand en is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Heemskerk ligt aan de kust van Noord-Holland en leent zich hierdoor goed voor een bezoek aan het strand of een wandeling door de duinen. 

Bereikbaarheid 
Het Piet Blom gebouw ligt op 5 minuten rijafstand van de A9 en op 10 minuten rijafstand van de A22 waardoor Amsterdam, Haarlem en Alkmaar in 15 tot 30 minuten te bereiken zijn. Het station van Heemskerk met verbindingen naar Amsterdam Centraal en Hoorn ligt op 10 minuten fietsafstand.

Verkoopproces
Indien u deel wilt nemen aan het verkoopproces, verzoeken wij u dit bij Teer Makelaars kenbaar te maken. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om vóór woensdag 15 december 2021, 12:00 uur een bieding uit te brengen. Op de voorgenomen verkoop zijn onder meer de disclaimer en verkoopprocedure van toepassing zoals opgesteld door Core Notariaat. Bij verkoop van corporatiewoningen zijn onder meer de regels van het Besluit Toegelaten Instellingen Volkshuisvesting (BTIV) van toepassing.

Dataroom
De uitgebreide verkoopdocumentatie voor de woningen is opgenomen in een digitale dataroom. Neem voor meer informatie contact op met Teer Makelaars.

Copyright & Disclaimer Teer Bedrijfsmakelaars B.V. is statutair gevestigd te Beverwijk en ingeschreven in het handelsregister onder nr. 72898771. Teer Bedrijfsmakelaars B.V., de betrokken adviseur en/of diens medewerkers zal in het kader van dit dispositieproces nimmer aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de (commerciële) informatie die ter beschikking is gesteld, de wijze waarop Verkoper omgaat met aanbiedingen, de volledigheid en juistheid daarvan en/of de nadere besluitvorming daarover. De rol van Teer Bedrijfsmakelaars B.V. is beperkt tot het als partij-adviseur van Verkoper opstellen van commerciële verkoopdocumentatie, transactieadvisering en begeleiding van Verkoper en afwikkeling van de transactie. Niets uit deze projectinformatie mag worden verveelvoudigd, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Teer Bedrijfsmakelaars B.V.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
4.647 m²
Perceel
4.647 m²

Energie

Energielabel
A 0,98

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
62 niet-overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Huurders
35 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Merel 97-415

Prijs op aanvraag