Van de Zande Makelaardij Waalwijk

Uw strategisch partner op het gebied van commercieel vastgoed!

Over ons

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een compacte afdeling van ons kantoor in onroerende zaken. Onze compacte vorm is een weloverwogen keuze. We kiezen bewust niet voor een aanpak met veel makelaars, doch enkel met specialisten die het klappen van de zweep kennen.

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een makelaarskantoor dat kiest voor aandacht, kwaliteit, diepgang en persoonlijke betrokkenheid. We hebben een compact team, waarin de partners zelf de makelaars zijn. Onze ambitie is het samenbrengen van vraag- en aanbodpartijen, hun eisen en wensen maximaal op elkaar afstemmen om zo een klinkend slotakkoord te bereiken. Dat geldt voor beide partijen. Op die ambitie is onze aanpak gebaseerd.

Regionaal
Onze oriëntatie is voornamelijk regionaal. De meeste van onze projecten hebben een locatie binnen de driehoek Tilburg - s-Hertogenbosch - Oosterhout met een concentratie in de regio Waalwijk. Voor een aantal opdrachtgevers zijn we ook buiten de regio actief.

Vergaand ingevoerd
Essentieel in onze dienstverlening is onze kennis van de locale markt. Niet alleen weten we alles van zakelijke gebouwen, we houden ons ook voortdurend op de hoogte van zaken als gemeentelijke grondpolitiek, grondposities, infrastructurele ontwikkelingen en toekomstperspectieven van een locatie. Die kennis vormt een fundamentele basis voor ons advies.

Bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels
Als makelaars in zakelijk vastgoed beperken we ons tot gebouwen met een bedrijfsmatige functionaliteit. Binnen dat kader richten we ons op bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels. Op al die specifieke terreinen hebben we een bewezen specialisme opgebouwd.

Bemiddeling bij vraag en aanbod
Zoals elke makelaar zijn ook wij hoofdzakelijk actief met het samenbrengen van aanbieders en vragers van - en dat is dan specifiek voor Van de Zande Bedrijfsmakelaars - zakelijk panden. Ons netwerk van beslissers, dienstverleners, financiers en andere relevante partijen stelt ons in staat om de bemiddeling in de meeste gevallen snel naar volle tevredenheid van alle partijen af te ronden.

Taxatie
Het taxeren van zakelijke panden is een dienst die als vanzelfsprekend bij onze bemiddelingdienstverlening past. Opdrachtgevers kunnen ook een beroep op ons doen voor individuele taxaties zonder bemiddelingstraject.

Beleggingsmakelaardij
Onze inzet en werkwijze blijken in de praktijk zeer goed aan te sluiten bij de eisen van beleggers die ondersteuning zoeken op vastgoedgebied. Binnen de beleggingsmakelaardij zij we voornamelijk actief in zuid Nederland.

Advisering bij nieuwbouw of renovatie
Bedrijven met nieuwbouw- of renovatieplannen kunnen we terzijde staan met adviezen die gericht zijn op optimalisatie van de waarde of de verhuurbaarheid van hun pand. Lichte aanpassingen in het ontwerp kunnen de functionaliteit van een pand aanzienlijk verhogen. Onze kennis over de locatie en infrastructurele ontwikkelingen kan doorslaggevend zijn in een "go-or-no-go" beslissing.

Projectinitiatie
Daar waar we een duidelijke behoefte in de markt hebben gesignaleerd, nemen we steeds vaker het initiatief tot een gerichte ontwikkeling. Op deze manier willen we het aanbod in ons werkgebied vergroten en een antwoord geven op specifieke vragen die op zoek zijn naar nieuwe huisvesting.

Wat we doen

Diensten
Taxaties, verhuur, verkoop, beleggingsobjecten
Lid van
NVM, VastgoedCert, NVM Business, NRVT en TMI
Specialisme
Bedrijfsmatig onroerend goed, Taxaties, Aankoop, Verhuur en Verkoop
Aanbod
Bedrijfspanden, Kantoorpanden, Winkelpanden, Nieuwbouw en Bouwgrond
NVM makelaar

Van de Zande Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 344,
5142 CD Waalwijk
Vandaag geopend tot 18:00, telefonisch bereikbaar tot 18:00
Alle contactgegevens

Beoordelingen

het kontact met Sabina Robbe was goed .het huis enz heeft bijna 2 jaar te koop gestaan en dan is het even moeilijk om tot een goede verkoopprijs te ko...

23 oktober, Verkoper Bosscheweg 61 a

Verhuur

Zodra er een gemiddelde beschikbaar is zal deze hier verschijnen. Tot die tijd kan je beoordelingen lezen die ouder zijn dan 24 maanden.

Alle beoordelingen (7)
88

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 2 klanten deze makelaar:

 • 9
  Lokale marktkennis
 • 9
  Deskundigheid
 • 8,5
  Service en begeleiding
 • 8,5
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (6)

Ons actuele bedrijfsaanbod

26
bedrijfspanden te koop aangeboden
58
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

104
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Grotestraat 344
5142 CD Waalwijk

Contactgegevens

Website
Bel: 0416-333059 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 18:00
Dinsdag Di 9:00 - 18:00
Woensdag Wo 9:00 - 18:00
Donderdag Do 9:00 - 18:00
Vrijdag Vr 9:00 - 18:00
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 18:00
Dinsdag Di 9:00 - 18:00
Woensdag Wo 9:00 - 18:00
Donderdag Do 9:00 - 18:00
Vrijdag Vr 9:00 - 18:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Van de Zande Makelaardij Waalwijk