Nadorp Bedrijfsmakelaars

De inspiratie voor uw bedrijf begint bij ons

Over ons

Ons kantoor is opgericht in 1928 en is in die 95 jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kantoren van Den Haag.

We werken met een enthousiast en gepassioneerd team en hebben vele disciplines in huis om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

We denken graag met u mee, werken graag met u samen, we willen u graag inspireren en we werken vooral hard voor u.

Onze diensten

Agency

Hoe dynamischer de markt, hoe belangrijker het advies. Ons makelaarsteam begeleidt aan- en verhuurtrajecten alsmede aan- en verkooptrajecten en het heronderhandelen van overeenkomsten. Wij zijn gespecialiseerd in commercieel vastgoed, we beschikken over veel (markt)kennis, volgen de relevante ontwikkelingen in de regionale en landelijke markt, zijn integer en enthousiast.

Taxaties

Er zijn tal van redenen om vastgoed te laten taxeren: een voorgenomen aan- of verkoop, aan- of verhuur, het opmaken van de jaarrekening, voor de WOZ (Wet waardering Onroerende Zaken), het bepalen van de erfbelasting, voor een fusie, overname, financiering of verzekering. In de dynamische omgeving van het vastgoed zijn onafhankelijke vastgoedtaxaties en -adviezen essentieel.

Nadorp taxeert nagenoeg alle vormen van commercieel vastgoed, waaronder grondontwikkelingen, (her)ontwikkelingen, kantoren en bedrijven, winkels en supermarkten en woningbeleggingen voor beleggers, banken, (beursgenoteerde) fondsen, overheden, woningcorporaties, financiers en vastgoedgebruikers.

Onze afdeling taxaties en consultancy is actief op de zakelijke markt. Naast het uitvoeren van taxaties, adviseren we op het gebied van financiële haalbaarheidsstudies, investeringsadviezen, risico- en portefeuille analyse.

De taxateurs onderscheiden zich door hun deskundigheid en actuele kennis van de vastgoedmarkt. Onze taxateurs hebben een Master of Science in Real Estate gevolgd aan de Amsterdam School of Real Estate met als specialisatie Real Estate Valuation en zijn geregistreerd bij de RICS, NRVT en NVM. Wij zorgen voor een deskundige en erkende taxatie.

Beleggingen

Ons team begeleidt opdrachtgevers bij transacties (zowel aan- als verkoop) op het gebied van commercieel vastgoed, waaronder kantoren, winkels, woningportefeuilles, hotels en zorgvastgoed. We beschikken over ruime ervaring en expertise met beleggingstransacties. 

Wij werken voor diverse opdrachtgevers, onder meer voor institutionele en particuliere beleggers, in binnen- en buitenland, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. 

Wat we doen

Gecertificeerd
NVM, Vastgoedcert, NRVT, NWWI en RICS
Diensten
Verkoop / Aankoop, Verhuur / Aanhuur en Taxaties
website
Www.nadorp.nl
NVM makelaar

Nadorp Bedrijfsmakelaars

Verlengde Tolweg 2 A,
2517 JV Den Haag
Vandaag geopend tot 17:45, telefonisch bereikbaar tot 17:45
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

3
bedrijfspanden te koop aangeboden
44
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

15
bedrijfspanden verkocht of verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (15)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Verlengde Tolweg 2 A
2517 JV Den Haag

Contactgegevens

Website
Bel: 070-3757575 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:45 - 17:45
Dinsdag Di 8:45 - 17:45
Woensdag Wo 8:45 - 17:45
Donderdag Do 8:45 - 17:45
Vrijdag Vr 8:45 - 17:45
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:45 - 17:45
Dinsdag Di 8:45 - 17:45
Woensdag Wo 8:45 - 17:45
Donderdag Do 8:45 - 17:45
Vrijdag Vr 8:45 - 17:45
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Nadorp Bedrijfsmakelaars