Makelaars Associatie

Meer Kennis In Huis

Over ons

Welkom bij de Makelaars Associatie

Onder het dak van de Makelaars Associatie is naast kennis ruim 45 jaar ervaring op het gebied van onroerend goed aanwezig. Hoewel ons kantoor in Scheveningen ligt, zijn wij werkzaam in Haaglanden en de daaraan grenzende gemeenten.
Door de vele specialismen binnen ons kantoor kunnen wij u snel met goede raad van dienst zijn.

Woningmakelaardij
Kopen of verkopen? Dan is kennis, inzicht en inspelen op de marktsituatie van onschatbare waarde. Wij informeren u over zaken als de waarde van uw woning, alsmede onze verkooptaktiek.

Een aspirant koper begeleiden wij door het gehele aankoopproces, waar zaken zoals marktwaarde, bouwkundige gebreken, bestemmingsplan etc. van belang kunnen zijn voor uw aankoop.
Dus van bezichtiging tot en met de overdracht, wij zijn er voor u.

Taxaties
Onze beëdigde taxateurs verzorgen de door u gewenste taxaties voor uw hypotheek, WOZ waarde, herbouwwaarde, successie etc. Onze kennis ligt op het gebied van de woningen en bedrijfsonroerend goed.

Bedrijfsvastgoed
Als praktiserend lid van de Sectie Bedrijfsvastgoed van de NVM kunnen wij u ook op dit gebied onze diensten aanbieden.

Rentals
Makelaars Associatie Rentals is gespecialiseerd in de aan- en verhuur van luxe gestoffeerde/gemeubileerde woningen in de regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Ons team staat garant voor een professionele, nuchtere en realistische manier van werken, waarbij meer dan 40 jaar ervaring met expats ons visitekaartje is.

Vastgoed Management Beheer
Als beheerder van uw beleggingen nemen wij de verantwoordelijkheid over de administratie, incasseren wij de huur en verzorgen wij het onderhoud van uw kostbare bezit. Iedere maand ontvangt u van ons een financieel overzicht. Het spreekt vanzelf dat het servicepakket aan uw wensen kan worden aangepast.

Assurantien
Een klein kantoor met grote ambities. Wij werken volgens het full service principe; één adres voor al uw verzekeringszaken. Gediplomeerde adviseurs die weten waarover ze praten en zich inleven in uw specifieke situatie. Het is voor u als klant goed te weten dat u zulke belangrijke zaken met het volste vertrouwen aan ons kunt over laten. Of het nu gaat om uw inboedel- of pensioenverzekering, uw belangen worden behartigd als ware het onze!

Hypotheken
Hypotheek- en Verzekeringskantoor Scheveningen behoort tot de grootste organisatie van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Dit verzekert u van een deskundig en onafhankelijk advies met zeer voordelige voorwaarden voor de korte en lange termijn. Kortom een eerlijk en gedegen advies tot stand gekomen na een goed en intensief overleg met u, zodat u later nooit voor verrassingen komt te staan.

Tot slot
Onze service houdt beslist niet op bij de voordeur. Tevreden cliënten weten ons telkens weer te vinden. Indien u hiertoe nog niet behoort, hopen wij u in een voorkomend geval ook van dienst te mogen zijn. Wij staan achter u!

Ons kantoor is aangesloten bij de secties Wonen, Bedrijfsvastgoed en Vastgoed Management van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), lid van de Fiabci en wij nemen deel in het samenwerkingsverband van de Open Huis Makelaars.

NVM makelaar

Makelaars Associatie

Stevinstraat 201,
2587 EG Den Haag
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:00
Alle contactgegevens

Ons actuele bedrijfsaanbod

1
bedrijfspanden te koop aangeboden
2
bedrijfspanden te huur aangeboden
Actuele bedrijfsaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

4
bedrijfspanden verhuurd
0
bedrijfspanden aangekocht of aangehuurd
Verhuurde bedrijfspanden

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (5)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Stevinstraat 201
2587 EG Den Haag

Postadres

Postbus 87850
2508 DG 's-Gravenhage

Contactgegevens

Website
Bel: 070-3526800 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:30
Dinsdag Di 8:30 - 17:30
Woensdag Wo 8:30 - 17:30
Donderdag Do 8:30 - 17:30
Vrijdag Vr 8:30 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Makelaars Associatie