Eveleens Makelaars

office-banner
Eveleens Makelaars

Eveleens Makelaars

Powered by team Karin Eveleens

Wie zijn wij?

Eveleens Makelaars is op 1 januari 1992 gestart door Karin Eveleens. Op 1 oktober 1991 werd zij door de Rechtbank in Haarlem beëdigd tot makelaar-taxateur o.g. en voor die tijd deed zij ervaring op bij collega’s in Amstelveen en Aalsmeer. Er is een boel veranderd in de jaren. Van een eenmanskantoor groeide Eveleens Makelaars snel uit tot een toonaangevende kwaliteitsspeler op de onroerend goedmarkt met een topteam van specialisten. Niet alleen in Aalsmeer en Kudelstaart maar ook in een wijde straal daar omheen.

De makelaardij is een passie voor alle medewerkers binnen het kantoor. En natuurlijk ook alles wat met huizen, wonen en werken te maken heeft. Karin stond bijvoorbeeld aan de wieg van de Stichting Sienergie, een stichting die zich bezig houdt met de energetische verbetering van woningen en bedrijfsobjecten in de gemeente Aalsmeer. En binnen de Stichting Oud Aalsmeer probeert zij samen met het bestuur en vrijwilligers de historie van Aalsmeer zo goed mogelijk vast te leggen en, waar mogelijk, te behouden voor de toekomst. Dit brengt een meer dan normale belangstelling met zich mee voor monumenten en cultureel erfgoed.

Ons professionele, enthousiaste team is u graag van dienst. Met een schat aan ervaring en daarnaast voortdurend aan het bijscholen om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de grote beslissingen die vaak genomen moeten worden als het over onroerend goed gaat. Een drive om voor haar opdrachtgever, u dus, altijd het beste resultaat te bereiken. Het team van Eveleens Makelaars is voortdurend op zoek naar optimalisatie van de dienstverlening en volledige 'ontzorging' van haar opdrachtgevers.

Vertrouwd, deskundig en enthousiast

Ons werkgebied ligt vanaf het begin met name in Aalsmeer/Kudelstaart en directe omgeving zoals de oostzijde van de gemeente Haarlemmermeer, de westzijde van de gemeente Uithoorn, de zuidzijde van de gemeente Amstelveen en de noordzijde van de gemeente Kaag en Braassem. Wij kennen dit gebied als geen ander. In omliggende gebieden zijn wij met name actief op gebied van bijvoorbeeld woningmarktadvies, marktanalyse en ‘second opinions’. Als gespecialiseerd aankoopmakelaar begeleiden wij onze klanten vaak buiten de gemeentegrenzen. Kennis, ervaring, enthousiasme en toegang tot de ter zake doende databases maakt ons ruim inzetbaar. Beëdigd en gecertificeerd als registermakelaar en taxateur zijn wij gespecialiseerd in zowel woningen als bedrijfsvastgoed. Als NVM verkoop- maar ook aankoopmakelaar legt u de aan- of verkoop, huur of verhuur en natuurlijk ook de taxatie van uw onroerend bij de makelaars en medewerkers van Eveleens in vertrouwde en deskundige handen.

Naast de reguliere werkzaamheden die u verwacht van uw makelaar adviseren wij als NVM Woningmarktconsultant ook overheden, ontwikkelaars en corporaties bij woningmarktvraagstukken. Bijvoorbeeld op gebied van nieuwbouw en herontwikkeling. In de hoedanigheid van woningmarktconsultant maken wij voor onze opdrachtgevers via uitgebreide marktanalyses de succesvolle vertaalslag naar de complexe lokale onroerend goedmarkt.

De strategische ligging in de Randstad, onder de rook van Amsterdam en Schiphol, maakt ons werkterrein breed. Woonhuizen, appartementen, woonarken, kantoren, bedrijfshallen, jachthavens en kwekerijen. Team Karin Eveleens is u graag van dienst.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Duits, Engels, Spaans en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, aanhuur, verhuur, taxaties, nieuwbouw, advies, buitenland en monument

 • Certificaten

  VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Kantoren, winkels, bouwgrond, agrarische bedrijven, agrarische grond, praktijkruimtes en garageboxen

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • C.A. (Karin) Eveleens - NVM-makelaar

  C.A. (Karin) Eveleens

  NVM-makelaar

 • S.C.J. (Simon) de Jong - Kandidaat-makelaar

  S.C.J. (Simon) de Jong

  Kandidaat-makelaar

 • M.P. (Michiel) Renne - Assistent-makelaar

  M.P. (Michiel) Renne

  Assistent-makelaar

 • M. (Martijn) van Dam - Commercieel medewerker

  M. (Martijn) van Dam

  Commercieel medewerker

 • J. (Jessica) Schenkius - Commercieel medewerker

  J. (Jessica) Schenkius

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Punterstraat 2
1431 CT Aalsmeer
Vandaag geopend tot 17:30
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0297-344444