Ruigekade 1 2 1428 RV Vrouwenakker

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Een bijzonder object, bestaande uit twee bedrijfswoningen met bedrijfsgebouw, staande op ca. 1.500 m2 eigen grond aan de Ruigekade 1 en 2 te Vrouwenakker met prachtig uitzicht over de dijk, op de brug en de rivier de Amstel-Drechtkanaal.

De bestemming van dit object luidt: Enkelbestemming bedrijf, hier mogen zich bedrijven vestigen tot en met categorie 2 zoals genoemd in de lijst van bedrijfsactiviteiten. De lijst is in te zien of op te vragen bij de gemeente of de makelaar. Tevens is, bestemmingplanmatig, één bedrijfswoning in het hoofdgebouw toegestaan. Het hoofdgebouw is in 1946 met vergunning van de toenmalige gemeente gesplitst in twee aparte wooneenheden genummerd als nummer 1 en 2 met ieder een eigen entree en eigen voorzieningen. Bijzonder is dat de twee woningen met vergunning zijn ver-gebouwd en dat het bestemmingsplan maar één woning aangeeft.

De woningen zijn omstreeks 1915 gebouwd en dienen te worden opgeknapt. Uitermate geschikt voor zelfstandig ondernemers die mooi wensen te wonen en het werk bij huis wensen uit te voeren. De bedrijfsloods is rond 1980 gebouwd.

Omschrijving
U komt het erf opgereden en heeft toegang tot twee woningen en een bedrijfsloods. De woningen zijn tegen elkaar aangelegen, maar hebben ieder een eigen entree, de een aan de linkerzijde van de bedrijfsloods en de andere aan de rechterzijde. De bedrijfsloods is gekoppeld aan woning nummer 1. De bedrijfsloods is via de bijkeuken van woning 1 te bereiken, maar ook via een loopdeur aan de zijkant of via 2 overheaddeuren.

Woning nr 1
Vanaf de Ruigekade komt u bij de voordeur, vanwaar u binnenkomt in de hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer en de keuken.

De woonkamer, bestaande uit twee ruimtes gescheiden door en suite deuren, zijn aan de voorzijde van de woning gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de waterpartij aan de voorzijde. Een van de ruimtes is voorzien van twee vaste kasten.

Vanuit deze woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer op de begane grond. Met uitzicht op de brug. Vanuit de slaapkamer of de hal komt u in de keuken met vaste kast en een eenvoudig aanrecht.

In de keuken bevindt zich de trapopgang naar de verdieping en kunt u tevens via een doorloop naar de bijkeuken.

In de bijkeuken bevindt zich de wasmachine aansluiting, meterkast en heeft u toegang tot de badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Vanuit de bijkeuken heeft u tevens toegang tot de loods.

Via de vaste trap komt u op de overloop van de verdieping met toegang tot een tweetal slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde kijkt schitterend uit over het Amstel-Drechtkanaal.

Woning nr 2
U parkeert uw auto voor of naast de loods, vanwaar u door de tuin naar de voordeur loopt. U komt binnen in de hal met meterkast en toegang tot de woonkamer en suite, de ambachtelijke keuken, voormalige badkamer en een toiletruimte. Tevens is er een slaapkamer aan de voorzijde gelegen.

Via de vaste trap komt u op de verdieping met toegang tot een slaapkamer met vaste kast en doorloop naar een open zolderruimte.

Bedrijfsloods
Vanuit de bijkeuken van woning 1 komt u in een riante loods van 115 m2 met twee grote overheaddeuren, krachtstroom en een bergzolder met opstelplaats cv ketel merk Nefit. De bedrijfsloods is zowel via woning 1 als separaat te bereiken. Aan de achterzijde is de loods bereikbaar via de overheaddeuren en aan de zijkant via een loopdeur.

Tuin
Tuin en buitenterrein
Aan de zijkant van de loods heeft u de beschikking over een terras met gazon op het zuidoosten gelegen met een doorloop naar de oprit. Achter de oprit en de loods van de buren ligt een tweede gazon/perceel weiland.

Bijzonderheden
Omgeving
Het geheel ligt aan de Ruigekade, met goede uitvalswegen naar Amsterdam/Schiphol en het Nieuwkoops plassengebied. De omgeving leent zich uitstekend voor recreatie, wandelen, fietsen en varen.

Bouwhistorie
In 1915 opgetrokken langhuisboerderij met verhoogd voorhuis en lager achterhuis. Het bedrijfsgebouw staat in het verlengde van de doorgaande weg en is gebouwd omstreeks 1980.
De woonboerderij is in 1946 met vergunning van de toenmalige gemeente verbouwd tot twee zelfstandige woningen.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom /bankgarantie 10% van de koopsom en wordt deze voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m²
Bedrijfshal oppervlak
115 m²
Terrein oppervlak
500 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
9 m
Perceel
1.506 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet
Woonruimte
Aanwezig (aangebouwd, 232 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 5000 m of meer en winkel op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ruigekade 1 2

€ 750.000 k.k.