• Verkocht

Trambaan 127 1733 AX Nieuwe Niedorp

€ 495.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 oktober 2021
Verkoopdatum
22 november 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Richtprijs: € 495.000 k.k.

Volop mogelijkheden!

In het centrum van het dorp Nieuwe Niedorp staat deze volumineuze woning volop mogelijkheden! Met ca. 597 m³ aan inhoud, aan ruimte absoluut geen gebrek. Deze woning, in 2004 gebouwd, is in de basis bedoeld om woonruimte te combineren met bedrijfsruimte/bergruimte. De kans om te wonen en werken op één locatie. Wonen, waarbij u uw beroep of bedrijfsactiviteiten op de begane grond kunt uitoefenen!

Met beperkte aanpassingen kunt u deze ruimte ook weer als bedrijfsruimte laten fungeren. Daarvoor is de locatie ook zeker geschikt, aangezien het is gelegen tegenover winkelcentrum ‘Winkelhart Niedorp’. Aan de voorzijde zijn vele openbare parkeerplaatsen gelegen.

Het pand is bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven uit categorie 1 en 2 uit de bij het bestemmingsplan opgenomen Staat van bedrijven, horecabedrijven in categorie 1 en 2 en tevens voor wonen, al dan niet in combinatie met aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven en bed & breakfast of mantelzorg. Voor een uitgebreide uitleg van de bestemmingsmogelijkheden kunt u de ‘Quickscan’ downloaden op onze website. Deze hebben wij laten opstellen door een planoloog. U kunt het pand dus gebruiken als woning in combinatie met uw bedrijfsactiviteiten op de begane grond. Of wat dacht u van zelf boven wonen en de begane grond verhuren? Talloze mogelijkheden! Accountant, architect, diëtiste, fotograaf, kapsalon en nagelstudio. Dit is maar een kleine greep uit de beroepen, welke op de Trambaan 127 te Nieuwe Niedorp uitgeoefend kunnen worden. Een overzicht van alle aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven en de lijst ‘staat van bedrijven’ kunt u downloaden op onze website. Twijfelt u of uw bedrijf of beroep hier mogelijk is? Wij zoeken het graag voor u uit. Benieuwd naar de ruimte en de mogelijkheden? Vraag direct een bezichtiging aan!

Perceeloppervlakte: 230 m²
Inhoud: ca. 597 m³
Woonoppervlakte: ca. 183 m²
Dakterras: ca. 15 m²
Schuur: ca. 19 m²
Bouwjaar: 2004

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 oktober 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
78 m²
Bedrijfshal oppervlak
78 m²
Perceel
230 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.