• Verkocht

Raasdorperweg 175 -Fase 2 1175 KV Lijnden

€ 149.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 oktober 2019
Verkoopdatum
11 juni 2021
Looptijd
19½ maand

Omschrijving

Uniek! wederom 32 bedrijfsunits te koop aan de Raasdorperweg in Lijnden.

DEPA Vastgoed heeft in de eerste fase de Raasdorperweg in Lijnden twee unieke bedrijfsverzamelgebouwen met afzonderlijke bedrijfsunits voor verhuur en verkoop gerealiseerd welke dit jaar nog worden opgeleverd. Hiervan zijn slechts nog enkele units beschikbaar.

In het eerste kwartaal 2021 start de tweede fase van de nieuwbouw met een derde bedrijfsverzamelgebouw waarbij 32 units beschikbaar komen in verschillende metrages (116M, 174M en 232M2), evenredig verdeeld over begane grond en eerste etage. De bedrijfsunits zullen in een vergelijkbare uitstraling en opleveringsniveau worden gebouwd als de eerste fase. De toegestane milieucategorie in dit derde gebouw is tot en met categorie 2.0.

Prijzen:

Vanaf € 149.000,- voor een 116M2 unit, vrij op naam en Exclusief BTW (afhankelijk van ligging en toegestane bedrijfscategorie).

174M2 unit € 211.000,- V.O.N.

232M2 unit vanaf € 271.000,- V.O.N.

Voor meer informatie omtrent de beschikbaarheid neem direct contact op met Depa Vastgoed BV.

Komt een investering U te vroeg, een huur met een optie tot aankoop behoort ook tot de mogelijkheden.

Parkeren

Het complex dat direct langs de A5 en vlakbij Schiphol, de A9, de A4, Amsterdam en Hoofddorp ligt, heeft ruime parkeergelegenheid op eigen grond. Een 116M2 unit heeft bijvoorbeeld 2 parkeervakken tegen eigen gevel. een 174M2 heeft drie parkeerplaatsen en een 232M2 unit heeft 4 parkeerplaatsen.

Types

Er zijn drie unit types. De kleinste (afmetingen begane grond maat) meet 5,8M bij 10 meter. deze heeft 58M2 op begane grond en 58M2 op de verdieping, een type van 8,7M bij 10M diep (174M2) en de grootste (op de koppen van de gebouwen vooraan) van 11,2M bij 10 meter, waarvan 116M2 op de begane grond en een verdieping van 116M2. Desgewenst kunnen naast elkaar liggende units worden gekoppeld. De casco-plus units zijn opgebouwd met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit en worden voorzien van basis elektra en verlichting, een toiletgroep en hebben nutsaansluitingen elektriciteit, drinkwater en media.
De begane grondvloer is een gevlinderde betonvloer met een toegestane algemeen nuttige belasting van 1500kg/M2. De verdieping is een met zandcement afgewerkte betonvloer met een algemeen nuttige belasting van 500kg/M2.

Gemeenschappelijke voorzieningen en beheer

De bedrijfsunits worden onder appartementsrecht verkocht. Het mandelig onderhoud van het dak van de bedrijfsunit, alsmede de opstalverzekering, onderhoud van terreinen en infrastructuur is geregeld in een Vereniging van Eigenaren (VvE). Er zijn reeds twee VvE’s actief in de eerste fase. Het complex zal een afgesloten terrein zijn middels schuifpoorten, tevens zal er een camerabeveiligingsysteem de buitenruimte beveiligen. De bedrijfsunits hebben op eigen grond minimaal 2 parkeerplaatsen van circa 5 bij 2,50 meter direct aangrenzend op de voorgevel ter beschikking. De hoogte van de maandelijkse bijdrage aan de VvE is nog niet bekend.

Bestemmingsplan

Het ontwerp (industriefunctie) voldoet aan de eisen voor gebouwen uit het vigerende bestemmingsplan en bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de omgevingsvergunning.
De toegestane bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan onder minimaal bedrijfscategorie (milieucategorie) 1 en 2. Voor eventuele wijzigingen van, en/of aanvullingen op, de bouwkundige indeling kan een aanvullende omgevingsvergunning van de gemeente Haarlemmermeer noodzakelijk zijn. De koper of huurder is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-. milieu-, en gebruiksvergunningen.

Koopsom en termijnen

De bedrijfsunits worden vrij op naam en exclusief B.T.W. verkocht, in vijf termijnen van elke 20%.
Inbegrepen in de koopsom zijn: grond-aankoop, bouwkosten van de unit, kosten van notaris en of makelaar, aansluitkosten voor nuts, kosten van ontwerp en leges. Niet inbegrepen zijn: kosten voor financiering, hypotheekakte, bouwrente en B.T.W.

Oplevering van de bedrijfsruimte(n)

De oplevering word verwacht in het derde kwartaal 2021. Vóór oplevering wordt de koper schriftelijk in kennis gesteld van de datum en tijd van de overdracht. Vooraf aan de overdracht van de sleutel dient de koper alle termijnnota’s en eventuele aanvullende nota’s volledig te hebben voldaan. Tijdens deze oplevering vindt een inspectie plaats waarbij eventuele onvolkomenheden schriftelijk worden vastgesteld en door beide partijen ondertekend. Deze onvolkomenheden worden binnen een opleveringstermijn verholpen.

Kadastrale splitsing

De grond en de opstallen worden kadastraal gesplitst in separate units zodat elke koper juridisch eigenaar wordt van een bepaalde unit met eigen grond. Elke unit is voorzien van een eigen kadastraal nummer, dat wordt aangegeven op de kadastrale splitsingstekening.
gebouwen uit het vigerende bestemmingsplan en bouwbesluit

Disclaimer

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 149.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 139.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
16 oktober 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
232 m² (in units vanaf 174 m²)
Bedrijfshal oppervlak
232 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.