• Verkocht

Rooseveltstraat 6 M 2321 BM Leiden

€ 195.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 januari 2022
Verkoopdatum
25 februari 2022
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Zeer courante bedrijfsunit voor verkoop beschikbaar. Deze unit is de perfecte uitvalsbasis voor uw onderneming, maar ook voor privé doeleinden kan deze unit uitstekend gebruikt worden. De unit kenmerkt zich onder meer door de unieke doorrijhoogte (ca. 4,33 meter) en courante opzet en maatvoering.

De unit heeft een oppervlak van totaal ca. 110 m² BVO en dan is het metrage van de entresolvloer op de begane grond nog niet eens meegerekend.

De unit is verder voorzien van een elektrisch- en middels afstandsbediening bedienbare overheaddeur, toilet, pantry, milieukast met afzuiging en een ruim aantal elektrapunten.

De huidige eigenaar heeft een ligplaatsvergunning voor zijn boot aan de achterzijde van de unit. Desgewenst kan wellicht in overleg met de gemeente Leiden deze ligplaatsvergunning overgenomen worden.

Locatie
Uitstekend bereikbaar aan de rand van de Leidse binnenstad, nabij autosnelweg A4 en openbaar vervoer. Gelegen op bedrijventerrein Roosevelt nabij winkelcentrum “Luifelbaan”. In de directe omgeving zijn grote toeleveranciers gevestigd, zoals Picnic, Sligro, Huurmaat, Silifke, Siere AGF, Isero, Nicolaas Verf, Noordman Hout, Stucshowroom etc.

Oppervlak
De bedrijfsunit heeft een oppervlak van ca. 110 m² BVO, verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

Naast voornoemd metrage is de begane grond voorzien van een (extra) entresolvloer.

Oplevering
As is, where is.

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie is de vigerende bestemming ter plaatse: Enkelbestemming Bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Leiden.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Leiden
Sectie: O
Nummer: 4886
Appartementsindex: A14

De unit maakt deel uit van Vereniging van Eigenaars ‘Bedrijfshallencomplex Rooseveltstraat 6A t/m 6N’. De bijdrage aan de VvE bedraagt € 37,50 per maand en de stukken zijn op aanvraag beschikbaar via Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.

Richtprijs
€ 195.000 k.k.

De bedrijfsunit zal worden verkocht bij inschrijving. Bezichtigingen zijn in overleg met Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. mogelijk op een daartoe afgesproken datum/tijdstip.

Uiterlijk 11 februari a.s. om 15:00 uur zullen alle biedingen ter beoordeling aan de verkoper worden doorgestuurd.

Graag verzoeken wij u, wanneer u een bieding uit brengt, kenbaar te maken of u een voorbehoud van financiering dient te maken en zo ja welk bedrag er via externe financieringsbronnen gefinancierd dient te worden.

Aanvaarding
In overleg

Parkeervoorzieningen
De unit is voorzien van 1 eigen parkeerplaats.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Aangeboden sinds
13 januari 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Bedrijfshal oppervlak
110 m²
Perceel
110 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.