• Verkocht

Van Slingelandtstraat 37 - A 1051 CG Amsterdam

€ 1.169.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 mei 2022
Verkoopdatum
15 juli 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Op de Van Slingelandtstraat, in de populaire wijk Westerpark, bieden wij een volledig VERHUURDE bedrijfs-/kantoorruimte aan, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De onderhavige en goed verzorgde bedrijfsunit is zeer geschikt om te worden gebruikt voor opslag, distributie en lichte productie met bijbehorende kantoren. De bedrijfsruimte is toegankelijk via twee afgescheiden toegangsdeuren. Hierdoor kan de begane grond en de eerste/tweede verdieping separaat worden verhuurd. De begane grond is voorzien van een verzwaring van de energie-aansluiting waardoor grootverbruik van energie mogelijk is.

LIGGING
De Van Slingelandtstraat is onderdeel van bedrijvencentrum Westerkwartier en ligt vlakbij het Westergasterrein, tegen het centrum van Amsterdam aan. In de directe omgeving bevinden zich diverse kleinschalige en middelgrote bedrijven, een tankstation en ook pal naast het in volop in herontwikkeling zijnde Marktkwartier. Op loopafstand ligt bovendien het Westergasterrein met haar vele voorzieningen op het gebied van horeca, cultuur en evenementen.

VLOEROPPERVLAK
In totaal ca. 505 m² v.v.o. bedrijfsruimte verdeeld over:
- ca. 297 m² v.v.o. gelegen op de begane grond met een hoogte van 6,6 meter;
- ca. 55 m² v.v.o. gelegen op eerste verdieping;
- ca. 153 m² v.v.o. gelegen op tweede verdieping;

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in verhuurde staat verkocht. De netto huuropbrengst bedraagt, nog zonder indexatie 2022, circa € 61.250,- op jaarbasis (prijspeil 1-4-2022), te vermeerderen met BTW. Gedetailleerde huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De Haarlemmerweg (S103) biedt een rechtstreekse verbinding met de Ringweg A10 (West) en het hart van Amsterdam. Bovendien bevinden zich op loopafstand rond de Van Hallstraat de bushalte van lijn 21 (CS-Geuzenveld) en de tramhalte van lijn 10 (Westergasfabriek-Azartplein).

OPLEVERING
In nader overleg.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

KADASTER
Gemeente: Sloten
Sectie: C
Nummer: 10682
Appartementsrecht: A6

ERFPACHT
- Een voortdurend recht van erfpacht;
- Algemene bepalingen 2000 zijn van toepassing;
- De canon is afgekocht tot en met 29 februari 2052.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VVE is op dit inactief. Er is op dit moment geen maandelijkse VVE-bijdrage.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan "Rond de Graven" is aan de onderhavige locatie de enkelbestemming "Bedrijf-2" toegekend. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

BIJZONDERHEDEN
- De verkoop is op basis van een overeenkomst van het notariaat Model Ring Amsterdam;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een "niet-zelfbewoningsclausule" worden opgenomen alsmede een artikel dat koper het object accepteert "as-is".
- Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.169.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 mei 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht (afgekocht tot 29-2-2052)

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
509 m²
Bedrijfshal oppervlak
509 m²
Vrije hoogte
6 m

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Beleggingsobject

Huurders
2 huurders

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.