• Verhuurd

Veerpolder 5 K 2361 KX Warmond

€ 18.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 januari 2021
Verhuurdatum
8 april 2021
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Veerpolder gelegen gemoderniseerde en goed bereikbare bedrijfsruimte met nette kantoorruimte op de 1e verdieping en een voorterrein van circa 100 m² waardoor er prima laad- en los-mogelijkheden zijn alsmede ruimte om te parkeren.

Algemeen
Het bedrijventerrein Veerpolder te Warmond is een gemengd terrein met een keur aan verschillende soorten ondernemingen. Aan de voorzijde van dit prima bereikbare bedrijventerrein bevindt zich deze eigentijdse bedrijfsruimte met kantoorruimte op de 1e verdieping. Het pand heeft in 2020 een facelift gehad waardoor er sprake is van een moderne uitstraling die past bij de hedendaagse ondernemer.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 155 m² en is bereikbaar via de grote overheaddeur alsmede via de loopdeur. De bedrijfsruimte kent een vrije hoogte van circa 4,5 meter en is voorzien van vloerverwarming, verlichting en krachtstroom.

De kantoorruimte op de 1e verdieping is verdeeld in een voorportaal waar het dubbele toilet zich bevindt alsmede een bergkast en de c.v. ketel. Vervolgens is er de lichte kantoorruimte van circa 20 m² die is voorzien van een systeemplafond met verlichting, vloerbedekking en verwarming.

Het geheel heeft een voorterrein van circa 100 m² (circa 8 meter breed en circa 12,5 meter diep) waardoor er zowel prima laad- en losmogelijkheden zijn als dat er goed op eigen terrein geparkeerd kan worden.

Bestemmingsplan
De bestemming ter plaatse van deze bedrijfsruimte betreft 'Bedrijf -1' waarbij geldt dat bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten op deze locatie zijn toegestaan. De bestemmingsplankaart plus de voorwaarden en de Staat van Bedrijfsactiviteiten is als bijlagen bij de brochure gevoegd.

Resumerend
Door de goede oppervlakte verhouding van bedrijfs- kantoor- en buitenruimte, de nieuw aangebrachte voorgevel met moderne uitstraling, de gunstige ligging op het bedrijventerrein Veerpolder, alsmede de korte verbinding naar de A44 en de stad Leiden is hier sprake van een zeer praktische en complete bedrijfsruimte die voor tal van ondernemers geschikt zal zijn.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan.

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 18.000 per jaar
Aangeboden sinds
8 januari 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m²
Bedrijfshal oppervlak
155 m²
Kantoor oppervlak
20 m²
Vrije hoogte
4,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.