• Verhuurd

Edisonstraat 7 2181 AB Hillegom

€ 120.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 mei 2020
Verhuurdatum
25 december 2020
Looptijd
7½ maand

Omschrijving

Goed geoutilleerd en hoogwaardig afgewerkt bedrijfspand met kantoren en bedrijfsruimte waarvan ca. 700 m² cleanroom. Het pand is enige jaren geleden vrijwel geheel gerenoveerd en gelegen op een gunstige (hoek)locatie met volop parkeergelegenheid.

Indeling kantoorgedeelte
Het pand maakt van voor tot achter een eigentijdse indruk en is ingericht met een cleanroom en alle daarbij horende voorzieningen. Aan de voorzijde bevindt zich het kantoorgedeelte waar naast de nodige kantoorkamers, werkruimten en vergaderruimtes uiteraard ook een kantine en toiletblokken aanwezig zijn. Verder is er uiteraard ook sprake van een technische ruimte, archief en een tweetal kleedkamers met lockers. Deze ruimtes zijn over de begane grond en de eerste verdieping verdeeld en hebben een totale oppervlakte van circa 400 m².

Indeling bedrijfsgedeelte en cleanroom
Achter het ‘kantoorgedeelte’ bevindt zich de bedrijfsruimte die in z’n totaliteit een oppervlakte heeft van circa 1225 m² en waarvan circa 700 m² is ingericht als ‘cleanroom’ met als ISO klasse 7. Door de aanwezigheid van deze cleanroom is het pand uitermate geschikt voor hoogwaardige productie- en fabricageprocessen waarvoor een dergelijke werkomgeving vereist is. Uiteraard zijn er, behalve de cleanroom, ook nog de nodige ruimtes die ondersteunend zijn aan het productieproces en van waaruit de logistiek en opslag georganiseerd wordt.

Voor zowel het kantoor- als het bedrijfsgedeelte geldt dat de afwerking in overeenstemming is met hetgeen wat in de huidige tijd van een bedrijfspand verwacht mag worden. Alle benodigde faciliteiten voor een modern productie- of fabricagebedrijf zijn dan ook aanwezig.

Algemeen
Voor wat betreft de ligging is het nog van belang om te melden dat het pand op een gunstige locatie op het bedrijventerrein ‘Hillegommerbeek’ in Hillegom is gelegen met ruim 20 parkeerplaatsen op eigen terrein en prima laad- en losmogelijkheden. De locatie is op korte afstand van de N207 en daarmee de A4 gesitueerd en heeft dus een goede aansluiting op het regionale en landelijke verkeerswegennet.

Beeldmateriaal en plattegronden
Om u een goed beeld van dit uniek afgewerkte en ingerichte bedrijfspand te geven hebben wij de nodige foto’s en plattegronden bijgevoegd alsmede een video. Hierdoor krijgt u een indruk van de indeling en afwerking van het pand en kunt u een inschatting maken of dit moderne bedrijfspand passend voor u is. Mocht dit het geval zijn, dan verzoeken wij u om contact met ons kantoor op te nemen zodat wij een afspraak voor een bezichtiging in kunnen plannen.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hillegom.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 120.000 per jaar
Aangeboden sinds
6 mei 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
1.625 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.225 m²
Kantoor oppervlak
400 m²
Vrije hoogte
4,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.