• Verhuurd

Meerheide 284 5521 DW Eersel

€ 55 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 december 2020
Verhuurdatum
29 maart 2021
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Meerheide III in Eersel zal in 2021 gestart worden met de realisatie van dit moderne bedrijfspand met kantoorruimte. In totaal wordt er circa. 700 m2 BVO gerealiseerd dat zowel in zijn totaliteit als in delen te huur wordt aangeboden.

Bij de realisatie zal gebruik gemaakt worden van duurzame materialen wat de kwaliteit én uitstraling van het bedrijfspand absoluut ten goede zal komen. Het bedrijfspand zal naar verwachting medio Q2 2021 opgeleverd worden.

Totale oppervlakte (BVO)

Bedrijfsruimte: circa 660 m²

Kantoorruimte: circa 40 m² (inclusief sanitaire voorzieningen)

Entresolvloer: circa. 40 m²

Optioneel: Deelverhuur

Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met een eventuele opsplitsing in twee bedrijfsunits. Bij deelverhuur ontstaat er één bedrijfsunit van circa. 314 m² BVO bedrijfsruimte met een kantoor van circa. 40 m² BVO en entresol van circa. 40 m2 BVO en één bedrijfsunit van circa. 346 m² BVO bedrijfsruimte. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Meerheide 284 in Eersel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende mogelijkheden voor laden- en lossen van goederen en voor parkeren.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen). Reguliere detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Meerheide III dat wordt gekenmerkt door haar moderne uitstraling en de diversiteit van aanwezige bedrijven waaronder Venomatic, MUPA, Canline en PUK Benelux. Het bijzondere van dit bedrijventerrein is bovendien dat het gelegen is nabij de aansluiting op de Rijksweg A67. Van daaruit zijn er namelijk directe verbindingen naar onder andere Eindhoven, Amsterdam, het Ruhrgebied en Antwerpen.

Opleveringsniveau

In overleg met de verhuurder kunnen er nog aanpassingen gedaan worden aan het daadwerkelijke opleveringsniveau, maar het pand zal standaard worden voorzien van;

- Overheaddeuren
- Uitgebreide meterkasten
- Krachtstroomvoorzieningen
- Lichtstraten van circa. 18 meter lang
- LED verlichting
- Sanitaire voorzieningen
- Luxe keuken
- Strakke wanden
- Opbergkast voor vloerverwarmingsunit en CV – ketel
- Kantoorruimte zal standaard worden voorzien van vloerverwarming, wandcontactdozen en systeemplafond met inbouwspots
- Internet- en telefonieaansluitingen

Huurcondities

Huurprijs bedrijfsruimte: € 55,- per m2 per jaar exclusief BTW.

Huurprijs kantoorruimte: € 110,- per m2 per jaar exclusief BTW.

Huurprijs entresolvloer: € 35,- per m2 per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Meerheide 284 in Eersel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 55 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
10 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
740 m² (in units vanaf 346 m²)
Bedrijfshal oppervlak
700 m²
Kantoor oppervlak
40 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.