Scheepsbouwweg 1 3089 JW Rotterdam

€ 85 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Te huur “Het Magazijn” deze hoogwaardige bedrijfsruimtes zijn op een unieke locatie gelegen waaruit een bedrijf succesvol kan opereren. In totaal betreft het 4 zeer hoogwaardige bedrijfsunits van circa 1.000 m², inclusief circa 120 m² kantoorruimte per unit met voldoende gratis parkeer glegenheid voor het complex. Alle units beschikken over een spectaculair uitzicht op de Nieuwe Maas.

OVER RDM
RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven; hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm. Waar vroeger beroemde schepen als het stoomschip Rotterdam werden gebouwd, biedt de voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) nu plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – werken zij hier samen aan innovaties die bijdragen aan een slimme haven. Een breed scala aan zakelijke en culturele evenementen vult dit aan en maakt van RDM een dynamisch gebied. Een plek die je gezien moet hebben! RDM vormt samen met M4H het Rotterdam Makers District. De meerwaarde van het Makers District zit niet alleen in de fysieke ruimte, maar vooral ook in een bedrijfsklimaat dat samenwerking en ondernemerschap stimuleert en versterkt.

LIGGING
Heijplaat ligt midden in het maritiem en offshore cluster van de Rotterdamse haven en op een steenworp van twee sterke industriële clusters: Botlek en Europoort. De bedrijven op Heijplaat en de Waalhaven vullen elkaar aan en versterken elkaar. Daarnaast is zijn de units nabij de stad Rotterdam gelegen waar nieuwe talenten en onderlinge samenwerkingen een stevige basis leggen voor economische slagkracht. Kortom een locatie waar je beslist wilt zitten.

BEREIKBAARHEID
Deze locatie is zeer goed te bereiken middels de A15, A16 de A4 en A29. De A15 maakt onderdeel uit van de Ring Rotterdam. Daarnaast ligt het op een steen worp afstand van de stad Rotterdam. Met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken doormiddel van de bus, welke in directe verbinding staat met onder meer metrostations Zuidplein en Slinge.

HUURPIJS
- Bedrijfsruimte EUR 85,- per m² per jaar
- Kantoorruimte EUR 150 per m² per jaar

- Unit prijs EUR 103.000 per jaar

GEBOUWSPECIFICATIES
Overheaddeur van 4,0 x 4,2 m
• Toegangsdeur naar de bedrijfsruimte (tevens vluchtdeur)
• Trappenhuis naar kantoorruimte dat zal worden voorzien van een aparte entree
• Een vrije kolom loze overspanning van 12 m en voorbereid op een bovenloopkraan van maximaal 10 ton
• Vrije hoogte in de bedrijfsruimte van 10 m onder het spant (9 m onder de haak).
• Een vloeistof kerende vloer met een maximale belasting van 3.000 kg/m2
• Vloerverwarming in de bedrijfsruimte
• Energiezuinige Ledverlichting
• Duurzame verwarmings- en ventilatie-installaties
• Gratis parkeerruimte en voldoende logistieke bewegingsvrijheid
• In de buurt van Waterbus – Watertaxihalte

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
4.480 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.000 m²
Kantoor oppervlak
480 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,91