Vijverweg 3 1733 AS Nieuwe Niedorp

€ 5.850 /mnd

Omschrijving

HET HORECAPAND
Het betreft hier een ruim horecapand met veel mogelijkheden en een groot en zonnig terras direct aan het water gelegen. Het restaurant gedeelte is voorzien van een bar, een ruime keuken, aparte dames- en herentoileten met voorportaal. Verder kan het restaurantgedeelte opgedeeld worden in twee aparte zalen te weten de Koopmanzaal welke geschikt is voor groepen ter grootte van 10 tot 65 personen, en de Leijerpolderzaal welke geschikt is voor groepen vanaf 25 tot 150 personen. Deze zaal beschikt over een ruim terras met prachtig uitzicht over het water. Beide zalen zijn uitermate geschikt voor bruiloften en partijen, en denk hierbij ook aan bedrijfsfeesten maar ook cursussen en vergaderingen.

Verder zijn er mogelijkheden om rondvaarten te organiseren onder het genot van een hapje of drankje. De aangemeerde salonboot behoort niet tot het gehuurde/verkochte, maar de boot is wel los te koop. De boot beschikt over een bar, een buffettafel, toiletten en een kleine voor en achterdek met een capaciteit van 65 personen. Ook voor het naastgelegen bungalowpark is het restaurant een toegevoegde waarde, denk hierbij aan de cateringmogelijkheden maar ook het aanbod van arrangementen voor deze gasten, kortom voldoende mogelijkheden om deze locatie tot een succes te maken!

DE BOVENWONINGEN
Beide woningen hebben een oppervlakte van ca. 90m2 en beschikken over een eigen ingang, een royale woonkamer met dakterras, badkamer met douce, bad en toilet en 3 slaapkamers. De twee appartementen zijn voor een kortlopende periode verhuurd. Opbrengst voor beide appartementen is ca. € 2.200,- per maand, neemt u contact op voor meer informatie.

LOCATIE / LIGGING
Het horecapand ligt aan het water genaamd De Rijd, bij een jachthaven en een recreatiepark. Er komen veel passanten/recreanten langs die een dagje aan het varen zijn. De Rijd is direct aangesloten op het Noord-Hollands kanaal waardoor het vaargebied strekt van Kolhorn tot Alkmaar maar ook Alkmaardermeer en zelfs Amsterdam is hierdoor via het water te bereiken. Dit maakt de locatie aantrekkelijk om aan te meren en in je boot te blijven overnachten.

SAMENVATTING
- Huurprijs horecapand incl. bovenwoningen: € 5.850,- excl. btw per maand
- Opbrengst woningen ca. € 2.200,- per maand
- Vraagprijs inventaris € 65.000,-
- Bedrijfsoppervlak: ca. 498 m2
- Overname: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.850 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
498 m²
Bedrijfshal oppervlak
498 m²
Perceel
1.400 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Nieuwe Niedorp Dorpsstraat e.o., Nieuwe Niedorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vijverweg 3

€ 5.850 /mnd