De Star 44 46 1601 MH Enkhuizen

€ 1.350.000 k.k.

Omschrijving

De Star 44, 46 en 46a te Enkhuizen

UNIEKE KANS! TE KOOP of TE HUUR!

Deze COMPLETE en COURANTE BEDRIJFSOBJECTEN COMBINATIE met een BREED SCALA aan GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN bestaat uit:

- 2 x GESCHAKELDE BEDRIJFSHALLEN (BVO inclusief verdieping: ca. 505 m²);
- 2 x GRONDPERCELEN van de totale oppervlakte van 3.230 m² (!) met VERHARD
TERREIN annex SHOWROOM in de OPEN LUCHT volledig omheind en beveiligd;
- KANTOORGEBOUW met toebehorende overkapping, autowasruimte en opslagruimte.

Het totaal is gelegen op een zeer gunstige hoek locatie op het goed ontsloten bedrijventerrein “Schepenwijk” van de totale omvang van ca. 38 hectare met uitstekende verbindingswegen richting het oosten (Lelystad, Almere, Zwolle) en andere richting: Hoorn-Amsterdam-Alkmaar.

LET OP! In deze beperkte markt in de locaties voor het bouwen van NIEUWE BEDRIJFSPANDEN en gezien de omvang van de te koop aangeboden percelen hierbij rekening houdende met het vigerende bestemmingsplan ”Enkhuizen Bedrijventerrein” bestaat er een mogelijkheid om op deze locatie in overleg met de gemeente Enkhuizen extra bedrijfsunits, een bedrijfswoning of ander bedrijfsmatig vastgoed te realiseren.

Er bestaat de mogelijkheid om twee bedrijfshallen gelegen aan De Star 46-46a te Enkhuizen of het kantoorgebouw gelegen aan De Star 44 te Enkhuizen met bijbehorende, afgesloten en beveiligde terreinen separaat aan te kopen.

De Star 44.

Het verharde en volledig beveiligde terrein is momenteel in gebruik als showroom in de open lucht en is gelegen op het perceel grond van 2.285 m² (!). Het bijbehorende kantoorgebouw is voorzien van ontvangsthal, dubbele toilettengroep, archief/ opslagruimte, pantry en baropstelling. Het pand beschikt verder over extra gerealiseerde, brede overkapping, afspuitruimte voorzien van vloeistofdichte betonvloer met vetput en nog een separate en functionele opslagruimte.

Bijzonderheden:

BVO kantoorgebouw: 111 m². Bouwjaar: 2017.
Constructie en toegepaste materialen: kantoorunit met stalenconstructie geplaats op betonpoeren verder met toepassing van gevelplaten, kunststof kozijnen en ramen, houten deuren en bitumineuze dakbedekking.
Installaties:
- meterkast v.v. 8 groepen, krachtstroom en 2 x aardlekschakelaar;
- 2 x airco units;
- Nefit HR c.v. combiketel, bouwjaar 2017;
- alarminstallatie;
- afspuitinstallatie;
- terrein rondom v.v. camerasysteem

De Star 46 en 46a.

De twee onder één dak gerealiseerde bedrijfshallen ieder met verdiepingsvloer, overheadsdeuren, pantry en toiletruimte omring door het verharde terrein voorzien van hekwerk, beveiliging en 2 x toegangspoort gelegen op 945 m² eigen grond.
Het samenvoegen van deze bedrijfshalen middels het deels verwijderen van de scheidingsconstructie behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Bedrijfshal nummer 46.

De aan de voorzijde van het perceel gerealiseerde bedrijfshal van 12 m x 12 m, totaal hoog ca. 7 m, met een overheaddeur, ramen en toegangsdeur, verder volledig voorzien van een verdiepingsvloer, eigen meterkast met krachtstroom voorziening, pantry en een toiletruimte.

Bedrijfshal nummer 46a.

De aan de achterzijde van het perceel gerealiseerde bedrijfshal van dezelfde afmetingen met 2 x overheaddeur, 2 x toegangsdeur, voor de helft voorzien van een verdiepingsvloer, verder een pantry, meterkast v.v. krachtstroom, 2 x airco units tevens verwarming en 2 x plafondventilators.

Bijzonderheden:

BVO totaal: 505 m². Bouwjaar: 2019.
Constructie en toegepaste materialen: stalen constructie met stalen gevelplaten v.v. sandwichgevelpanelen en aluminium kozijnen, begane grondvloer: vloeistofdichte betonvloer, verdiepingsvloer: hout op stalen constructiebalken, plat dak v.v. bitumineuze dakbedekking.

Terrein.
Het gehele complex is voorzien van erfverharding afgewerkt met asfalt en ter plaatste van de bedrijfshallen en de inritten met betonklinkers. Verder is het omheind middels een spijlenhekwerk van 2 m hoog v.v. dubbelstaafmat hekwerk, royale toegangspoorten en een uitgebreid camerasysteem.

Bestemming.
Het totaal wordt momenteel voor verkoop en reparatie van bedrijfswagens gebruikt, welke gebruik onder categorie 2 van bestemming “Bedrijventerrein -1” valt. Volgens het bestemmingsplan heeft u de mogelijkheid om hier een bedrijf met categorie tot en met 3.2 te vestigen. Dit betekent dat u op deze locatie in overleg met en de toestemming van de gemeente Enkhuizen een brede scala aan gebruiks- mogelijkheden kunt toepassen.

Tenslotte het betreft hier bijna nieuwe bedrijfsobjecten (!!), dus allemaal al “up and running”, modern en voldoet nagenoeg aan laatste wet- en regelgeving. Gezien de huidige problematiek bij de nieuwbouwprojecten met aansluiting op elektra, steeds strengere stikstofregels en oplopende materiaalkosten in combinatie met de mogelijkheid tot het bouwen van extra bedrijfsobjecten op deze locatie maakt het totaal een ZEER AANTREKKELIJKE INVESTERING.

Vraagprijs: € 1.350.000,00 kosten koper exclusief btw.
Huurprijs: € 99.000,00 per jaar exclusief btw.
Aanvaarding: in overleg, kan snel.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
575 m²
Bedrijfshal oppervlak
478 m²
Terrein oppervlak
2.824 m²
Kantoor oppervlak
97 m²
Vrije hoogte
7 m
Perceel
3.230 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Star 44 46

€ 1.350.000 k.k.