Venturistraat 2 X 6718 XW Ede

€ 379.000 k.k.

Omschrijving

Prachtige hoekunit gelegen op een mooie locatie aan de weg tussen Ede en Veenendaal op bedrijventerrein BTA-12. Het pand heeft een totale oppervlakte van bijna 300 m² verdeeld over de begane grond en de verdieping.

Indeling:
De begane grond is circa 154 m2 groot en is ingedeeld als bedrijfsruimte, kantine, toilet, trapopgang en bergkast. De kantine is voorzien van een keuken met koelkast, afzuigkap, kookplaat en kunstblad. Het geheel is prachtig afgewerkt met stucwerk, hoge plinten, spotjes en een pvc-vloer. In het midden van de kantine staat een bar/tafel, ideaal om met al het personeel de pauze door te komen. De bedrijfsruimte is voorzien van een grote elektrische overheaddeur met toegangscode. (hoogte en breedte beide 3,50) Naast de overheaddeur is een aparte toegangsdeur aanwezig.
Ook is de begane grond voorzien van toiletruimte met bidet, vrijhangend toilet en fontein.
Zelfs de trapopgang naar de eerste verdieping is netjes afgewerkt met spotjes.

De tweede verdieping is voorzien van een kantoor, keuken en bedrijfsruimte. Het kantoor is uiteraard weer netjes afgewerkt met een pvc vloer met hoge plinten, een systeemplafond én vloerverwarming. Het keukenblok op de overloop is voorzien van een kookplaat, koelkast en oven. Op deze verdieping bevindt zich ook weer een (extra) toiletruimte. De bedrijfsruimte boven is in principe nog casco maar kan naar wens ingedeeld worden.

Op het bedrijventerrein BTA-12 van de gemeente Ede zijn thans al veel bedrijven gevestigd. Dat is niet zo verwonderlijk daar het bedrijventerrein perfect is ontsloten vanuit de A-30 en de A-12 en tevens een goede uitvalbasis is voor bedrijven met als thuishaven de Edese markt.

Op dit prachtige bedrijventerrein wordt bedrijfsverzamelgebouw “De Cornerstone” gebouwd met een uitzonderlijke architectuur en een prachtige ligging aan de doorgaande weg op het bedrijventerrein.
Waar is het nu beter samenwerken dat in een inspirerende omgeving. En waar kan dat gemakkelijker dan in een bedrijvenpark. Groothandel, lichte industrie, zakelijke dienstverlening, ambacht, creatie, etc.; het kan en wilt u weten of het mag neem dan contact met ons op.

Bedrijfsverzamelgebouw “The Cornerstone”
– Perfect bereikbaar.
– Gelegen op veilig en bewaakt bedrijventerrein.
– Eigen architectuur.
– Glasvezel internet.
– Eigen parkeergelegenheid voor de deur.
– Veel ruimte tussen de parkeerplaatsen.
– Zeer goede reclamemogelijkheden.
– Uitstekend materiaalgebruik.
– Goede isolatiewaarden.

Bijzonderheden:
- prijs is kosten koper en exclusief btw.
- VvE 'The Cornerstone'
- automatisch lid Vereniging Bedrijventerrein A 12 Ede - Veenendaal, welke als doel heeft het verzorgen, t.b.v. haar laden, van het collectief parkmanagement voor BTA12-zuid.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 379.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 397.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
296 m²
Bedrijfshal oppervlak
296 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Venturistraat 2 X

€ 379.000 k.k.