De Tocht 2 g 1611 HT Bovenkarspel

€ 166.846 v.o.n.

Omschrijving

Kiezen voor Multi Space Bovenkarspel aan de Tocht in Bovenkarspel, is kiezen voor een werkomgeving met professionele uitstraling.
Centraal gelegen aan de buitenrand van een relatief klein bedrijventerrein wordt een multifunctioneel bedrijvencomplex met 19 nieuwe, representatieve bedrijfsunits gerealiseerd. De bedrijfsunit (bouwnummer 15) is van een hoogwaardig afwerkingsniveau en door de fraaie architectuur krijgt het complex een moderne, professionele uitstraling.
De unit heeft een bruto vloeroppervlakte van 142m², verdeeld over twee bouwlagen. Het bestemmingsplan biedt op deze locatie (bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3 van de Lijst met bedrijfsactiviteiten) een verscheidenheid aan ondernemingen die productie en/of opslagruimte nodig hebben. Eventueel gecombineerd met showroom of kantoor op de eerste verdieping. De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd met geïsoleerde hoge overheaddeur met aparte loopdeur.

Ligging en bereikbaarheid
Het complex ligt aan de rand van een kleinschalig bedrijventerrein aan de Tocht in Bovenkarspel, nabij de op- en afritten van de N307 en N305. Steden zoals Hoorn, Enkhuizen en Lelystad zijn hierdoor uitstekend bereikbaar. Het complex wordt gunstig gesitueerd op een royaal perceel waardoor er veel ruimte is om te manouveren, te laden en te lossen. De unit beschikt over een eigen parkeerplaats. Verder worden er voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd voor algemeen gebruik.

Wijze van oplevering:
• De meterkast bestaat uit een groepenkast met één hoofdschakelaar 40A/3-fase, twee aardlekschakelaars 40A/1-fase/30A, twee stuks installatie automaten 16A, één krachtautomaat 16A en een dubbel wandcontactdoos. Daarnaast wordt de meterkast voorzien van de aansluitingen voor data en water.
• Naast de overheaddeur wordt één stuks krachtwandcontactdoos 16A 5-polig geïnstalleerd.
• De noodverlichting pictogram binnen, boven de overheaddeur en een buitenlamp (Philips BWC LED) op een schemerschakelaar naast de overheaddeur worden standaard aangebracht.
• De begane grondvloer bestaat uit een monoliet afgewerkte betonvloer, en opgenomen onder de betonvloer een 10 cm. dikte schuimbeton. Nuttige vloerbelasting max. 1.500 kg per m².
• Vrije hoogte begane grond: 3,75 meter.
• De verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als een prefab betonnen elementenvloer wat op de verdieping wordt afgewerkt met een 50mm dikke cementvloer.
• Vrije hoogte eerste verdieping: 2,45 meter.
• De dakconstructie (Rc > 6,3 m² K/W) wordt uitgevoerd als een prefab betonnen elementenvloer. De dakbedekking bestaat uit isolatiemateriaal en een 2-laagse bitumineuze dakbedekking met 10 jaar garantie.
• De overheaddeuren worden uitgevoerd als een geïsoleerde sectionaldeur in een standaard afmeting.
• Dichte voordeur voorzien van hang- en sluitwerk, cilinderslot en brievenbus.
• Afvoeren riool in vloer begane grond gestort.
• De buitenkozijnen en ramen worden uitgevoerd in kunststof en aluminium vliesgevel elementen met ventilatieroosters.
• Open trap met leuning en traphek naar eerste verdieping.

De bestemming is conform artikel 3 - Bedrijf uit het bestemmingsplan: bedrijven die zich kunnen vestigen komen voor in de categorieën 1 tot en met 3 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten met daaraan ondergeschikt kantoren, dienstverlening en een kantine ten dienste van het met de bestemming beoogde gebruik tot een maximum van 50% van het BVO tot maximaal 2000 m². De aangewezen gronden zijn eveneens bestemd voor productie gebonden detailhandel / detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van (groot)handel of ambacht met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen, tot maximaal 100 m² BVO en opslag en distributie ten behoeve van e-commerce;

Het openbaar gebied is mandelig terrein. De voorwaarden hiervoor zullen worden opgenomen in de eigendomsakte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 166.846 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 166.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
142 m²
Bedrijfshal oppervlak
142 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
3.130 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Omgeving

Centrale zone Bovenkarspel, Bovenkarspel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Tocht 2 g

€ 166.846 v.o.n.