• Verkocht onder voorbehoud

Ridderspoorweg 195 1032 LL Amsterdam

€ 330.000 k.k.

Omschrijving

Dit unieke appartement is naast gebruik als eigen woning en reguliere verhuur ook te exploiteren als Bed en Breakfast of Short Stay. Tevens is het mogelijk om het object te gebruiken of verhuren als commerciële ruimte.
Bovenstaand is zowel publiekrechtelijk als privaatrechtelijk toegestaan, voor meer informatie en eventuele toelichting kunt u gerust contact opnemen met ons kantoor.

Beschrijving en indeling:
Het complex "Black Jack" is een onderhoudsarm en bijzonder bouwproject (2015), waarbij vooral gelet is op duurzaamheid en energiebesparing(zonnepanelen). Zo zijn alle appartementen voorzien van systemen voor warmwater, vloerverwarming/koeling, ventilatie en warmteterugwinning.
Via de moderne centrale entree met 2 liften, bereik je de 3e etage en kom je via de hal met moderne badkamer en separaat toilet het appartement binnen. In de woonkamer met open keuken en eethoek, heb je door de glazen pui een fantastische uitzicht over Noord, het IJ en het centrum van Amsterdam! Opvallend is bovendien de plafondhoogte van 2,85 meter. De moderne open keuken is voorzien van een marmer aanrechtblad, een inductie kookplaat, recirculatie afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, Smeg dubbeldeurs koelkast met vrieslades en was- droogcombinatie. De glazen schuifpui geeft toegang tot het heerlijke zonnige terras op het zuiden, welk terras ook via de slaapkamer te bereiken is. De slaapkamer is voorzien van een grote kastenwand met garderobe.

Kenmerken:
- Te exploiteren als Bed en Breakfast of Short Stay
- Ook het gebruiken of verhuur als commerciële ruimte is toegestaan
- Bijzonder appartement van 49 m2 op de 3e etage
- Duurzaam en onderhoudsarm complex "Black Jack" uit 2015
- Fantastisch uitzicht over Noord, het IJ en het centrum van Amsterdam
- Terras van 14 m2 op het zuiden
- Grote glazen schuifpui in de woonkamer en slaapkamer
- Lichte woonkamer met 2,85 meter hoog plafond en open keuken
- VvE €138 per maand incl. BTW
- Erfpacht eeuwigdurend tijdvak afgekocht vanaf 2064, tot dan is het erfpacht canon € 38 p.mnd + inflatie - 1 % (€ 462 per jaar)
- Externe berging 6 m2 op de 2e etage
- (Zonnepanelen, WKO, vloerverwarming en – koeling)

Gegevens:
Erfpacht eeuwigdurend tijdvak afgekocht vanaf 2064.
Tot dan is het erfpacht canon € 38 p.mnd + inflatie- 1 %
De huidige VvE bijdrage is € 138 p. mnd incl. BTW
Koeling en verwarming is ca. € 140 p.mnd incl. BTW, Elektra ca. € 10.
(Zonnepanelen, WKO, vloerverwarming en – koeling)

Locatie:
Het stadsdeel Noord en Buiksloterham is de laatste jaren enorm in opkomst. Er wordt veel gebouwd en het stadsdeel is constant in ontwikkeling. Er zijn veel voorzieningen voor kunst en cultuur zoals het Eye Filmmuseum en de Tolhuistuin. Op de begane grond van het complex zit het gezellige Klaproos. En ook op het NDSM terrein zijn verschillende horeca gelegenheden te vinden zoals Noorderlicht, Pllek en de IJ-Kantine. Ook vindt hier de maandelijkse vlooienmarkt in de IJ-hallen plaats. Verderop in de straat is Van Dijk en Co gevestigd, waar ze een verscheidenheid aan (vintage) meubels aanbieden en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelcentrum Mosveld. Ook liggen Café Ceuvel, de Van der Pekmarkt en Van der Pekplein op loopafstand met gezellige restaurantjes en cafés. Ook het Noorderpark ligt op loopafstand. In de nabije omgeving zijn er drie pont verbindingen met de rest van de stad en het Centraal Station. Met de komst van de Noord Zuidlijn is de verbinding met de rest van de stad nog eenvoudiger geworden. Ook is de Ring A-10 met de auto snel bereikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 330.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Bedrijfshal oppervlak
55 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
A 0,89

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ridderspoorweg 195

€ 330.000 k.k.