• Onder optie

Wiekenweg fase 4 3815 KL Amersfoort

€ 159.750 v.o.n.

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie... De bedrijfsruimten van het project Park Bloeidaal zijn uniek en onderscheiden zich duidelijk van gebruikelijke projecten! De toonaangevende ontwerpen van Studio voor de Bouwkunst Team 2, hebben zich inmiddels bewezen. De locatie bevindt zich op het groene overgangsgebied tussen het moderne en duurzame bedrijventerrein De Wieken en het natuurgebied De Schrammer met aansluitend de villawijk Bloeidaal. Het gehele project omvat slechts 8 bedrijfsruimten, dit draagt sterk bij aan het exclusieve karakter. Ook op de kavel zelf zal in nauw overleg met gemeente en toekomstige VvE aandacht besteed worden aan het groenplan. Bouwkundig hoogwaardig en stijlvol door o.a. het metselwerk en de toegepaste verticale lamellen (zie beelden). Maar bovenal bijzonder te noemen vanwege de aanwezigheid van veel ramen op begane grond en verdiepingsvloer, zowel aan voor- en achterzijde! Veel daglichttoetreding en daardoor een zeer breed toepassingsbereik.
Kortom een uniek vastgoed-object in het hart van Nederland, direct nabij Klaverblad Hoevelaken.

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein De Wieken, aan de lommerrijke weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, wordt op dit moment het project Park Bloeidaal gerealiseerd. Gelegen naast het Solid Businesspark realiseert deze ontwikkelaar hiermee een 4e fase hoogwaardige businessunits. Het ontwerp van Park Bloeidaal is aangepast aan de nieuwe omgeving, maar de bouwkwaliteit en overige kernwaarden zijn behouden. Solide gebouwde bedrijfsgebouwen met doordachte architectuur. Denk hierbij aan Accoya duurzame houten gevelverfraaiing, metselwerk, premium Hörmann overheadoverhead en een volledig betonnen/kalkzandsteen casco.
De bedrijfspanden zijn duurzaam gebouwd, beschikken over een eigen entree, overheaddeur en er zijn ruim voldoende privé parkeerplaatsen op het park zelf. De bereikbaarheid is uitstekend. Het gehele Park Bloeidaal krijgt een hoog representatie-niveau. Onder andere door een uitgebreid groenplan, uniform signing-plan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van uw logo en overige communicatie.
Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de representatieve uitstraling, zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep. Van hovenier tot accountant, van webshop tot bedrijfsopslagruimte, van Yoga studio tot Personal Training, maar tot de mogelijkheden behoort ook bijvoorbeeld een telewerkplek op de kantoorverdieping in combinatie met opslag van uw huisraad (boot/caravan/motor) op de begane grond met overheaddeur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Park Bloeidaal hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VvE wordt onder andere het totale groenplan onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd.

LOCATIE
Park Bloeidaal wordt gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
- 20 m tot de bus
- 0-1 km tot de A1
- 0-1 km tot de A28
- 2-3 km tot stadscentrum Amersfoort
- 4-5 km tot station Amersfoort

PARKEREN
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein (informeel parkeren op gehele strook langs de rijbaan middels halverharding). Daarnaast beschikken de units over 1 privé-parkeerplaats voor de tussenunits en 2 privé-parkeerplaatsen voor de kopunits.
Een en ander onder voorbehoud definitieve goedkeuring gemeente.

VLOEROPPERVLAK
Het project gaat bestaan uit 8 bedrijfsunits met een begane-grondoppervlak van circa 10 x 5 meter en een plafondhoogte van 3,45 meter! Daarnaast wordt de unit voorzien van een betonnen verdiepingsvloer van eveneens ca. 10 x 5 meter. Hierdoor heeft u een vloeroppervlak van ca. 100 m² voor een standaard unit. U kunt in overleg uw unit ook zelf samenstellen qua vloeroppervlak. Standaard is 100 m², maar 200 - 300 – 400 m² of alle tussenliggende maten zijn naar wens in overleg met de aannemer bespreekbaar.

PRIJZEN
Prijzen van de units starten vanaf € 159.750,- tot € 199.000,- vrij op naam excl. btw, inclusief betonnen verdiepingsvloer over de gehele verdieping. Verkoop geschiedt uitdrukkelijk onder voorbehoud van gunning verkoper. Bij veel belangstelling zal er mogelijk gewerkt worden op basis van inschrijven.

SERVICEKOSTEN
Koper wordt zelf contractant van de nutsbedrijven. De beschikbare nutsaansluitingen worden tot in de meterkast binnen gebracht.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste koopprijs. Daarom dient de koopprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage.

VOORBEHOUD
Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van de "70% verkocht regeling” en definitieve goedkeuring van de Gemeente, een en ander zoals nader omschreven in de onderhavige koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom van 10% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

OPLEVERING
Er wordt gasloos gebouwd! De units worden casco opgeleverd, extra aanpassingen op verzoek van kopers zijn mogelijk. De bouwtekeningen dienen voor de vergunning aanvraag, enkele ingetekende zaken (zoals o.a. keuken en wc-ruimte) zijn geen onderdeel van de casco levering. Zie voor een uitgebreide omschrijving de brochure!

Alle informatie die door Makelaar Comma Vastgoed is verstrekt moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bieding. Planrealisatie onder definitieve goedkeuring van gemeente.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 159.750 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
800 m² (in units vanaf 100 m²)
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Kantoor oppervlak
400 m²
Perceel
1.282 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wiekenweg fase 4

€ 159.750 v.o.n.